A csinos magyar műsorvezető váratlanul távozott - A Facebookon köszönt el

Kisó két és fél év után távozott a Rock FM-től.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek


Kiss Orsi nevét 2003 szeptemberében ismerte meg az ország: az ekkor indult VIVA TV egyik műsorvezetője lett Kisó néven. Öt év után, 2009 januárjában hagyta ott a zenecsatornát, ezt követően rádiózni kezdett. Az elmúlt két és fél évben a Rádió Rock RockReggel című műsorában ébresztette a hallgatókat - egészen mostanáig. 

Kisó a Facebook- és az Instagram-oldalán köszönt el a hallgatóktól. Azt írta, bár felébredt hajnalban, a posztját az ágyából írta, nem a rádióból, ugyanis már nem kell 4:42-kor kelnie azért, hogy 6 és 10 óra között a közönséget szórakoztassa, ugyanis már nem vezet műsort a Rádió Rocknál.

- Egy darabig még biztosan felébredek hajnalonként, furcsa lesz, hogy tovább alhatok... Igen, ez pontosan azt jelenti, amire gondoltok: búcsúzom a Rock FM 95.8-tól. A hallgatóknak és a Rock FM csapatának is köszönöm az elmúlt 2,5 évet; sok mindent írhatnék, de csak 2 szót kaptok tőlem: hiányozni fogtok! Jó munkát és sok sikert Mindenkinek, főleg Szilinek, Balázsnak, Banitának, Ádinak és Rock Stewartnak! - írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5:48 van és nem a Rock FM stúdiójából, hanem az ágyamból írok. Két és fél éven keresztül minden hétköznap 4:42-kor csörgött a vekker, hogy aztán 6 és 10 között én ébresszelek, szórakoztassalak Titeket a Rock Reggelben. Imádtam és imádlak Benneteket! ❤️ Egy darabig még biztosan felébredek hajnalonként, furcsa lesz, hogy tovább alhatok... 😴 Igen, ez pontosan azt jelenti, amire gondoltok: búcsúzom a Rock FM 95.8-tól. A hallgatóknak és a Rock FM csapatának is köszönöm az elmúlt 2,5 évet; sok mindent írhatnék, de csak 2 szót kaptok tőlem: hiányozni fogtok! ❤️ Jó munkát és sok sikert Mindenkinek, főleg Szilinek, Balázsnak, Banitának, Ádinak és Rock Stewartnak! 🤞🏼 A szlogenemmel búcsúznék: A Rock Reggel előtt szabad az út! 😃 Természetesen a Duna tévén, a SzerencseSzombatban továbbra is találkozhattok velem; illetve szerdán este kezdődik a Spektrum Home műsorán a @noocomment.talkshow tvshow változata. Mivel az állandó csapat tagja vagyok, így ott is rendszeresen feltűnök majd. Bízom benne, hogy hamarosan ismét hallhatjátok a kacajomat az éterben. 😉

Kiss Orsi KISÓ (@kisotheofficial) által megosztott bejegyzés,

Azt is közölte posztjában, hogy a köztévén továbbra is látható lesz a SzerencseSzombatban, melynek 2011 júliusától az egyik műsorvezetője, és bízik abban, hogy rádiózni is fog még a jövőben. 

- Természetesen a Duna Tévén, a SzerencseSzombatban továbbra is találkozhattok velem; illetve szerdán este kezdődik a Spektrum Home műsorán a NőComment! talk show tv-show változata. Mivel az állandó csapat tagja vagyok, így ott is rendszeresen feltűnök majd. Bízom benne, hogy hamarosan ismét hallhatjátok a kacajomat az éterben - olvasható a posztban.

Kisó a VIVA TV-től való távozása után a 2009 novemberében elindult Class FM munkatársa lett szerkesztőként - Class 40 Kovács Áronnal - és műsorvezetőként - Class 40, Class Magyarok, Class Night. 2016 májusában ő is az újonnan indult Rádió Rock RockReggel című műsorához igazolt Bűdi Szilárddal és Kovács Áronnal. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük