Kisó volt a VIVA TV egyik legdögösebb műsorvezetője - Közel a 40-hez is bomba formában van

Kisót ma a SzerencseSzombat adásaiban láthatják a tévénézők.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Orsolya, ismertebb nevén Kisó a VIVA TV egyik legdögösebb műsorvezetője volt, 2003-tól 2009 januárjáig dolgozott a csatornánál. Olyan műsorokat vezetett, mint például az Interaktív, a Megálló vagy a Club Rotation, de a VIVA Comet-gálának is volt már a háziasszonya. Kisó azóta is képernyőn van, emellett rádiózik is. Júniusban ünnepelte 38. születésnapját, de külsőleg szinte semmit nem változott.

A SzerencseSzombat egyik házigazdája

A médiában a karrierjét egyébként nem a csatornánál, hanem Havas Henrik online rádiójánál kezdte még 2000-ben, először csak asszisztens volt, később pedig már műsort is vezethetett, de a Blikknél is dolgozott újságíróként. Viszont 2003-ban váltani szeretett volna.

Egyik barátnője úgy érezte, Kisó tökéletes lenne a képernyőre, ezért jelentkezett a nevében a VIVA TV castingjára. Miután összeszedte minden bátorságát, elment a castingra, az állás pedig az övé lett. Míg a csatornánál dolgozott, a szerelem is rátalált, 2008-ban kezdett el járni a No Thanx frontemberével, Skrapits Erikkel. A tíz év korkülönbség ellenére is dúlt a szerelem köztük, azonban 2014-ben szakítottak.

A 2006-os VIVA Comet-gálán Kisó és Steiner Kristóf volt a műsorvezető, a jobb oldali fotó 12 évvel később készült róla.
A 2006-os VIVA Comet-gálán Kisó és Steiner Kristóf volt a műsorvezető, a jobb oldali fotó 12 évvel később készült róla.
Fotó: Facebook/Kiss Orsi KISÓ

2010-ben a Class FM-nél kapott állást, de a rádió 2014-ben megszűnt, azóta a Rock FM-en hallható. Persze, a tévéképernyőtől sem búcsúzott el, 2011 nyara óta a SzerencseSzombat című műsor háziasszonya.

Kisó új képein nagyon jól néz ki, az alakja is tökéletes, amit sportos életmódjának is köszönhet. Gyerekkorában korcsolyázott, jelenleg pedig aerobikedzéseket tart.

- Aerobik-, illetve személyi edző végzettségem is van. Ez sem egy friss hóbort, az első ilyen jellegű képesítésemet 19 éves koromban szereztem, azóta tanítok, valamint rendszeresen járok továbbképzésekre. Heti három alkalommal tartok edzést, így a saját testemet is karban tudom tartani, továbbá másoknak is tudok segíteni - nyilatkozta korábban a mindenamisport.com oldalnak.

Zentai Márkot is sokszor láthattuk a VIVÁN

Zentai Márk óriási tinisztárrá vált 2007-ben, amikor megjelent a Ments meg, szerelem című dala. Számtalan alkalommal adott interjút az Interaktívban, emellett a csatornán futó A Stáb című műsorban is szerepelt. A 29 éves énekes nagyon megváltozott. 

Ezt is szeretjük