A TV2 nézőinek kezében van a magyar gumilány sorsa
Szombat este már élőben jelentkezik a Kismenők, a nézők pedig szavazhatnak a kis versenyzőkre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Élő adásokkal folytatódik ma este a TV2 gyermek-tehetségkutatója, a Kismenők.

Mától már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 applikáción keresztül, vagyis az ő kezükben is van a kis versenyzők sorsa.

Már a tévénézők is szavazhatnak

28 produkció mutatkozott be az elmúlt hetekben a Kismenőkben, amelyekből tízen jutottak tovább. Ördög Nóra csapatából Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány, Jenei Debi és Szabó Bence énekesek, Szalontai Zita mesemondó és Luppinger Attila gitáros készülhetnek újabb produkcióval.

Till Attila csapatából Balogh Soma dobos, Kovács Harmat énekes mutatkozik be ismét, valamint Malaczkó Réka zenés színházas előadásával, Szlavkovszki Zsolt lenyűgöző mutatványaival és az Üzenet lánycsapat újabb elgondolkodtató táncos produkciójával kápráztatja el a közönséget.

Az élő adások alatt már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül, amelyen exkluzív tartalmakat is olvashatnak a Kismenőkről. A műsor során a 4 tagú zsűri (Ábel Anita, Lajtai Kati, Apáti Bence, Hajós András) továbbra is fejenként 0 és 25 pont között pontozza a produkciókat, továbbá a 100 tagú közönség is ugyanúgy szavaz, mint eddig: vagyis a stúdió pontok (zsűri és a szavazó közönség összesített pontjai), valamint a nézői szavazatok döntenek a továbbjutásról.

 

A legkevesebb pontot elérő produkció számára befejeződik a tehetségkutató. A Kismenőkből azonban senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és minden kieső produkció tanulmányi ösztöndíjat kap: a győztes 2 millió forintot, a többiek pedig 100 ezret.

A Kismenőkön 200 fős profi stáb dolgozik. A stúdiódíszletet többek között 300 lámpa és egy 280 négyzetméteres ledfal alkotja. Ezekből a ledfalakból áll a díszlet egyedi tervezésű kockája, amely másfél tonnás, ezért az építéskor nem kevés nehézséget okozott a szakembereknek. Ipari alpinisták nyolc napon keresztül csak azon dolgoztak, hogy ezt a stúdiólátványt meg tudják valósítani.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük