Ragyog a boldogságtól! Király Linda élő adásban jelentette be eljegyzését
Király Linda közel egy éve jár jegyben kedvesével, Zsomborral, de eddig titkolta, hogy gyűrűs menyasszony.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Népszerű énekesnőnk, Király Linda általában nem beszél a magánéletéről, hiszen elsősorban a karrierje révén szeretne a figyelem középpontjába kerülni.

Azonban azt nem titkolta el, amikor hétéves kapcsolata után ismét rátalált a szerelem, méghozzá testvérei egyik gyerekkori barátja, Zsombor személyében.

Egy éve jegyesek

Bár Linda és kedvese sokat vannak távol egymástól - hiszen az énekesnőt hol Amerikába szólítja a munka, hol pedig Európában koncertezik -, úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják ezt a kapcsolatot.

Olyannyira, hogy - bár eddig nem beszélt róla - a csinos sztár ujjára már a karikagyűrű is felkerült. Mint ahogy a Reggeliben elmesélte, közel egy éve jegyben járnak kedvesével.

A menyasszony meglepően őszintén mesélt a lánykérésről, még az apró részletekbe is beavatta a tévénézőket.

Zsombor tavaly december 25-én kérte meg kedvesét, aki akkoriban Nashville-ben dolgozott. A családot és a barátokat már korábban beavatta, így csak az énekesnőt érte meglepetésként a dolog.

Térden állva kérte meg

A jegygyűrűt egy hatalmas csomagba rejtette el, amit sokáig tartott kibontani Lindának, és mire rábukkant az ékszeresdobozkára, párja már letérdelt, és úgy tette fel a nagy kérdést.

Az énekesnő arról is mesélt, hogy bár párjával jelenleg távkapcsolatban él - és már olyan is volt, hogy három hónapig nem találkoztak -, igyekeznek áthidalni az akadályokat.

Annál is inkább, mert saját bevallása szerint ez az első olyan kapcsolata, amiben igazán jól érzi magát.

- Ez az első olyan kapcsolatom, ami tényleg jól működik, mindent meg tudunk beszélni - mesélte Király Linda.

Ezt is szeretjük