Fotók: így átalakíttatta magát az RTL Klub sztárja! Alig ismerni fel Király L. Norbit
Az X-Faktor első szériájának a sztárjára rá sem ismerni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktor fenegyereke volt, egészen május közepéig extrém külsejéről és átváltozásairól volt híres. Az utóbbi történt pár héttél ezelőtt is, ám most nem csak egy klip, fellépés vagy buli kedvéért változott meg: átalakíttatta külsejét. Új a fogsora és póthajat tetetett fel magának, az átváltozást pedig a Facebook-oldalán egy folyamatábrával szemléltette.

A rajongói megdöbbentek: volt, aki a 2010-es Norbit, míg más a 2013-asat követelte vissza, de volt olyan is, aki azt mondta, mindegy, hogy néz ki, a hangja számít, és a buli, amit a koncertjein csap. Persze voltak, akik szapulni kezdték, egy kommentelő szerint túlságosan elnőiesedett az egykor vad rocker.
Az énekest nem érdeklik a kritikák, ő olyan jól érzi magát a bőrében, mint még soha, az átalakulás pedig még nem fejeződött be, a Reflektorban elárulta, a jelenleginél is hosszabb lesz a haja.

- A komplexusomnak szakaszai voltak, általános iskolában kezdődtek, a gimnáziumban növekedtek. Amikor elkezdődött az X-Faktor, mivel többen ismertek meg, többen tudták, hogy ki vagyok, ezért több kritika is ért. Ezt az elején nehezen tudtam kezelni. Amikor családot alapítottam, eljutottam odáig, hogy nem érdekelt az emberek véleménye, viszont saját magammal még nem tudtam megbékélni - mondta az átalakuláshoz vezető útról.

Király L. Norbi 26 évesen jutott el oda, hogy elfogadja magát. Nézd meg a látványos átalakulást!

Főkép: RTL Klub Sajtóklub.

Emlékszel Pongóra a Big Brotherből? És Renátóra?

2002-ben még a TV2 tarolt valóságshow-jával, az év szeptemberében indult és decemberben ért véget a magyarországi Big Brother első szériája. Ha a szereplőkről képet vagy rövid leírást adnánk, mindenki, aki 13 évvel ezelőtt aktív tévénéző volt, tudná, kikről van szó. Összegyűjtöttünk pár szereplőt a Big Brother első részéből. Nézd meg, mi történt velük a valóságshow óta, és mennyit változtak!

Ezt is szeretjük