Király Linda jóképű férfival csókolózott: a reptéren fotózták le őket

Király Linda hat éve szingliként éli az életét. A lesifotók alapján úgy tűnik, rátalált a szerelem.

Király Lindának új párja lehet
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden jel arra mutat, hogy Király Lindára rátalált a szerelem: a héten már felröppent a hír, csókolózni látták egy férfival - L.L. Juniorral hozták hírbe, ám ez kacsának bizonyult. 

Ezúttal viszont bizonyíték is van rá, hogy csókot váltott a Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren: lesifotó készült róla. Viszont nem az ismert előadó szerepel a képen, hanem egy piszkosul jóképű, titokzatos férfi.

Király Lindának új párja lehet

A Bors közölte a fotókat, amelyeken egyértelműen látszik, az énekesnő öleléssel köszönti az illetőt. Azt is lekapta egy szemfüles olvasóriporter, ahogy szájra puszival köszöntik egymást - igaz a képbe belelóg egy járókelő. Ide kattintva nézheted meg a fotókat a cikkükben.

profimedia-0831466803
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Információik szerint az énekesnőt többen felismerték a terminálok között. A szemtanúk arról számoltak be, várt valakire. Sokan azt feltételezték, Amerikában élő testvére, Ben látogatott Magyarországra, de végül kiderült, nem őt, hanem a képeken szereplő férfit várta, akinek kilétéről egyelőre semmit nem lehet tudni.

Király Linda hat éve él szingliként, és bár mindig arról nyilatkozott, nem érzi rosszul magát egyedül, azt is kihangsúlyozta, nyitott szemmel jár.

- Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár keresni aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalálnak - mondta el az online napilapnak korábban.

Király Linda nőies idomain feszült a bőrruha: fotókon a Glamour-gála énekesnői

Király Linda, Tóth Andi és Tóth Vera a nőiességre, Zséda a klasszikus eleganciára szavazott a 2024-es Glamour-gálán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük