Ő Király Linda gyönyörű édesanyja: Gabi 40 éve hű a férjéhez
Király Linda édesanyja elárulta a hosszú házasságának titkát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Számomra Anyukám a leginspirálóbb nő, akivel valaha találkoztam" - írta Király Linda édesanyjáról az Instagram-oldalán.

Király Gabi nem akármilyen példával jár az énekesnő előtt. Nagyon erős asszony, aki gyönyörű családot és irigylésre méltóan kiegyensúlyozott házasságot tudhat a magáénak.

Király Linda gyönyörű édesanyja, Gabi

Férjével, Király Tamással a zenei élet hozta össze. Megismerkedésükkor ő egy lányegyüttes énekesnője volt, míg párja az Universal zenekar dobosaként koncertezett az országban.

- A Cini és a tinikkel léptünk fel ott, ahol Tamásék is. Akkor jöttek haza külföldről. Virított a lesült, barna bőrével. Odaszóltam, hogy „biztos jó lehetetett Kubában!” Azóta is heccel, hogy én szólítottam le őt. De nem volt nehéz dolgom - mesélte a Best magazinnak.

A csipkelődés ezután hatalmas szerelemmé nőtt: összeházasodtak, és családot alapítottak. Ugyan voltak nehezebb időszakok az életükben, együtt mindenen túljutottak. A fiatalos anyuka elárulta, a sorsnak is köszönheti, hogy kapcsolatuk ilyen stabil lábakon áll. Szerinte nagyon jó hatással volt rájuk, hogy 1999-ben maguk mögött hagyták Magyarországot, és Amerikában telepedtek le.

- Már nem lennénk együtt Tomival, ha nem költözünk ki Amerikába. Az állandó koncertezés felemésztette volna a kapcsolatunkat. A nők szétszedték. Egy sikeres lánybanda tagjaként én sem panaszkodhattam, de az új közös élet, és hogy csak egymásra számíthattunk, tartóssá tette a szerelmet. És azt hiszem, mi most már így is maradunk. Persze előre semmit sem lehet tudni. Ma is akadnak rámenős nők, de én sosem fogtam Tomit. Talán ez is a titka, hogy hiszem: negyven éve hűek vagyunk egymáshoz.

Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, Király Linda édesanyja milyen gyönyörű nő, hanem a férjével közös fotókat is mutatunk.

Ezt is szeretjük