Király Linda szexi dekoltázzsal pózolt a Balatonnál hajókázáson: kihangsúlyozta a nőies idomait
Király Linda dögös fotóit ezrek imádják az Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bronxban született Király Linda nyolcéves korában tudta, a színpad lesz a jövője. Már diákévei során beválogatták számos Broadway-darab feldolgozásába az általános iskolában, 12 évesen pedig elkezdett klasszikus zenét tanulni. Miután 1999-ben családjával visszaköltöztek Magyarországra, betört a popiparba.

A Szerelem utolsó vérig című film betétdalának eléneklése után ő lett hazánk ügyeletes dögös énekesnője. Az évek során gyakran ingadozott a súlya, de miután két évvel ezelőtt eltávolították a gyomra egy részét, rengeteget fogyott. Azóta szívesen bújik a nőies idomait kihangsúlyozó ruhákba.

Király Linda szexi dekoltázsa

A 38 éves előadó alakja sokat változott az elmúlt években. Miután sokáig jojódiétát folytatott, vagyis lefogyta, majd visszaszedte a pluszkilókat, drasztikus lépésre szánta rá magát: 2019 tavaszán sleeve-műtéten esett át, amely során eltávolították a gyomra egy részét. Az operáció után életmódváltásba kezdett, hogy egyszer és mindenkorra maradandó eredményt érjen el. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, 33 kilogrammal nyom kevesebbet, mint azelőtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dögös homokóra alakját azóta gyakran mutatja meg feszülős darabokban, valamint sok mélyen dekoltált ruha is sorakozik a szekrényében. Egy augusztusi, balatoni hajókázáshoz is szexi szettet választott. Kivágott felsőjében és áttetsző anyagból készült kimonójában csak úgy ragyogott. Az ekkor készült fotón nemcsak az látszott, milyen szexi a megjelenése, hanem az is, mennyire élvezte a magyar tengeren töltött napokat.

"Nagyon jól éreztem magam a hétvégén... Szerintem, utoljára tini koromban úsztam es hajókáztam Balatonon, de most végre volt lehetőségem. Alig várom hogy visszamehessek" - írta a fotóhoz, amelyet barátnője, a Life TV műsorvezetője, Szabó Dóra készített róla.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi volt Király Linda a balatoni hajókázáson, valamint további dögös összeállításokat is megnézhetsz a gardróbjából.

Ezt is szeretjük