Keresztes Ildikó élete képekben
Keresztes Ildikó 2010 óta az X-Faktor egyetlen női mentora. A tehetségkutató alatt jelentősen megváltozott a külseje.

Dia

 	Marosvásárhelyen született 	Keresztes Ildikó énekesnő 1964. augusztus 8-án látta meg a napvilágot Marosvásárhelyen, majd a 80-as években átköltözött családjával Magyarországra. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Sztárlexikon Keresztes Ildikóról »

Marosvásárhelyen született

Keresztes Ildikó énekesnő 1964. augusztus 8-án látta meg a napvilágot Marosvásárhelyen, majd a 80-as években átköltözött családjával Magyarországra.

 

Kapcsolódó cikk:
Sztárlexikon Keresztes Ildikóról »

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

	Énekesi karrier	1985-ben megszerezte az előadó-művészi képesítést. Később tagja lett a Kormorán és a Rózsaszín bombázók nevű együttesnek.

Énekesi karrier

1985-ben megszerezte az előadó-művészi képesítést. Később tagja lett a Kormorán és a Rózsaszín bombázók nevű együttesnek.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

 	Szerelem 	Keresztes Ildikó és Kicska László, az Edda együttes gitárosa húsz év együttélés után, 2007-ben házasodott össze. 2012 nyarán azonban a pár bejelentette, hogy hivatalosan is elvált. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Keresztes Ildikó elvált »

Szerelem

Keresztes Ildikó és Kicska László, az Edda együttes gitárosa húsz év együttélés után, 2007-ben házasodott össze. 2012 nyarán azonban a pár bejelentette, hogy hivatalosan is elvált.

 

Kapcsolódó cikk:
Keresztes Ildikó elvált »

Dia

 	Címlapfotózások 	Nem fél megmutatni csodás alakját, 2000-ben a CKM címlapján is szerepelt férfi rajongói nagy örömére. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Keresztes Ildikó a CKM címlapján »

Címlapfotózások

Nem fél megmutatni csodás alakját, 2000-ben a CKM címlapján is szerepelt férfi rajongói nagy örömére.

 

Kapcsolódó cikk:
Keresztes Ildikó a CKM címlapján »

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

 	X-Faktor 	Keresztes Ildikó lett a 2010 februárjában induló tehetségkutató, az X-Faktor egyetlen női mentora Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós mellett. A verseny alatt érzelmes oldalát is megmutatta: nemcsak együtt nevet tanítványaival, a kiélezett helyzetekben gyakran küzd a könnyeivel is.

X-Faktor

Keresztes Ildikó lett a 2010 februárjában induló tehetségkutató, az X-Faktor egyetlen női mentora Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós mellett. A verseny alatt érzelmes oldalát is megmutatta: nemcsak együtt nevet tanítványaival, a kiélezett helyzetekben gyakran küzd a könnyeivel is.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

	Zenei sikerei	Öt szólólemeze jelent meg, közülük kettő: a Minden ami szép volt és a Csak játszom elnyerte az aranylemez minősítést.

Zenei sikerei

Öt szólólemeze jelent meg, közülük kettő: a Minden ami szép volt és a Csak játszom elnyerte az aranylemez minősítést.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Dia

	Duettek	Karrierje során énekelt már duettet Varga Miklóssal, Balázs Fecóval és Tabáni Istvánnal is.

Duettek

Karrierje során énekelt már duettet Varga Miklóssal, Balázs Fecóval és Tabáni Istvánnal is.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

	Díjai, elismerései	Munkásságát kétszer is eMeRTon-díjjal jutalmazták: 1997-ben az év musical énekesnője, 1999-ben az év énekesnője címmel tüntették ki. 2011-ben Fonogram-díj jelölést kapott.

Díjai, elismerései

Munkásságát kétszer is eMeRTon-díjjal jutalmazták: 1997-ben az év musical énekesnője, 1999-ben az év énekesnője címmel tüntették ki. 2011-ben Fonogram-díj jelölést kapott.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Dia

 	Színésznő lesz 	A 90-es évektől kezdve színészkedik is, megfordult már a Madách Színházban és a Ruttkai Éva Színházban is olyan darabokban, mint az István, a király és az 56 csepp vér.

Színésznő lesz

A 90-es évektől kezdve színészkedik is, megfordult már a Madách Színházban és a Ruttkai Éva Színházban is olyan darabokban, mint az István, a király és az 56 csepp vér.

Dia

 	Kifutón 	Divatbemutatókon is megfordul, előszeretettel vonul végig a kifutón. A Sugarbird egyik show-ján is megjelent. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Keresztes Ildikó és Weisz Fanni divatbemutatón »

Kifutón

Divatbemutatókon is megfordul, előszeretettel vonul végig a kifutón. A Sugarbird egyik show-ján is megjelent.

 

Kapcsolódó cikk:
Keresztes Ildikó és Weisz Fanni divatbemutatón »

Fotó: Red Lemon
Ezt is szeretjük
Szerző: Balatoni Dóra
Fotó: