Újabb meghatározó arc távozik az RTL Klubtól! Ez a női sztár is otthagyja a csatornát
Keresztes Ildikó az X-Faktor helyett énekesi karrierjére fog koncentrálni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb meghatározó női arc után kell néznie az RTL Klubnak, miután Keresztes Ildikó bejelentette, kiszáll az X-Faktor zsűrijéből. 

Idén február végétől a 8:08 című reggeli műsorban és a Reflektor című bulvár magazinban is új női műsovezető szórakoztatja a kereskedelmi csatorna nézőt. A népszerű tehetségkutató új szériájában szintén új hölgy mentorra számíthatunk.

Két mentor már elköszönt

Az X-Faktor zsűrijéből elsőként Malek Miklós távozott, aki már a döntőt követően, tavaly decemberben bejelentette, 2013-ban nem lesz mentor.

Azt mondta, már egy évvel korábban eldöntötte, a 2012-es lesz az utolsó X-Faktor, melyben mentorként közreműködik. Bár rengeteget kapott a műsortól, a vele járó stressz is megviselte. Fő okként azonban azt nevezte meg, hogy a jövőben a kritizálás helyett inkább a zenéléssel kíván foglalkozni.

Természetesen rögtön megindultak a találgatások, marad-e a többi mentor. Keresztes Ildikó ekkor még azt nyilatkozta, nem tudja, vállalná-e az új évadot.

A Femina is megkérdezte olvasóit, szerintük Geszti Péter, Keresztes Ildikó és Nagy Feró közöl melyikük nem lesz mentor 2013-ban? 60% az énekesnőre tippelt, 25% a 67 éves rockerre, míg 15% Gesztire.

Egy új női mentor biztos lesz

Keresztes Ildikó végül úgy döntött, ő is feláll a székből. Először állt kamerák elé, amikor könnyeivel küszködve a Reflektor című műsornak indokolta döntése okát.

- Az elmúlt három év életem legboldogabb időszaka volt, nagyon örülök, hogy részese lehettem a show-nak. Amíg élek, nem fogom elfelejteni. Most viszont szeretnék megint kicsit a saját pályámmal, a saját hivatásommal foglalkozni - mondta.

Elismerést, szeretetet, barátságokat hozott számára a műsor, az X-Faktor idején azonban nem nagyon volt ideje magával és zenekarával foglalkozni - ezt most pótolja.

- Ildikó csodálatos mentor volt. Különleges volt egyetlen nőként is, de amiatt is, mert mindig rengeteg érzelemmel, szeretettel és néha sok indulattal, nagyon intenzíven végezte a dolgát. Az biztos, hogy az X-Faktor új zsűrijében a négy mentor közül egy nő lesz - nyilatkozta a Reflektornak Schiwert-Takács László, a produkció kreatív felelős szerkesztője.

Találgatások már korábban is felröppentek arról, hogy ki léphetne Keresztes helyébe. Sokan Tóth Gabit vagy Zsédát javasolták. Persze az is lehetséges, hogy teljes zsűricsere történik: ez esetben a jövőben akár két női mentora is lehet a show-nak.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük