"Kikérem magamnak!" Keresztes Ildikó beszólt Malek Miklósnak
Malek Miklós őszintén elmondta a véleményét Keresztes Ildikó mentoráltjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legutóbbi X-Faktorban Shodeinde Dorka és Vastag Tomi állt ki párbajozni, a két 19 éves versenyző pedig alaposan megizzasztotta a zsűritagokat.

Míg Nagy Feró és Geszti Péter a fiatalabb Vastag testvért szerették volna hazaküldeni, addig Keresztes Ildikó, valamint Malek Miklós Shodeinde Dorkát látták volna a távozó szerepében.

Nem teljes az egyetértés

Végül a közönségszavazatok döntöttek: ezek értelmében pedig Dorka számára fejeződött be a tehetségkutató, amit természetesen nem mindenki fogadott el könnyen.

Bár a bájos kismama végső soron örült, hogy most végre éjjel-nappal babája, Liza mellett lehet, mentora nem tett lakatot a szájára: szerinte Dorkában sokkal több a potenciál, mint amennyi a kis Vastagban van.

De még Malek Miklós is, aki Tomi maradása mellett tette le a voksát, megjegyezte, hogy a 19 éves énekes előadása volt az X-Faktor műsorainak eddigi leggyengébb produkciója!

Természetesen Tamás szenvedélyes mentora, Keresztes Ildikó nem ment el könnyedén a kritikus megjegyzés mellett.

Kellett neki a párbaj

Az After X műsorában vehemensen kikérte magának zsűritársa szavait - még akkor is, ha Miklós feltehetően csak Tomi eddigi szerepléseiről beszélt, nem pedig az összes jelentkezőéről.

itt van egy video

Ugyanakkor tisztában van vele, hogy legfiatalabb mentoráltja valóban nem azt a színvonalat hozta, amit elvárt tőle - ráadásul a próbán sokkal jobban volt képes előadni a Westlife Uptown Girl című számát.

Mindenesetre örül, hogy a közönség végül bent tartotta az ifjú tehetséget, és nyugodt lelkiismerettel fekszik le, mert tudja, legközelebb újra bizonyíthat majd az X-Faktor színpadán.

Tomi, aki szintén megszólalt az After X-ben, azt is bevallotta, kellett neki a párbaj, hogy megtapasztalja, milyen az, amikor az ember talán utoljára adhat számot tudásáról, és ez ösztönzőleg hatott rá.

- Úgy mentem ki, hogy azt hittem, ez lesz az utolsó dal, amit hárommillió nézőnek előadhatok. Azt hiszem, az ember ebből azt tanulja meg, hogy minden dalt ugyanígy kell előadni - vonta le a tanulságot a sztárjelölt.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük