"Sírva fakadtam!" Csúnyán elrontották a magyar énekesnő haját
Kínos hajbakik
Keresztes Ildikó és Szirota Jennifer frizurája is félresikerült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melyik nővel ne esett volna már meg, hogy kétségbeesetten távozott a fodrásztól egy félresikerült frizura miatt? A sztárok ugyan általában jó kezekben vannak, mégis velük is előfordulhat hasonló.

Az RTL Klub Reflektor című műsorában többek között Keresztes Ildikó és Szirota Jennifer is elmesélték, miként jártak pórul.

Sírva fakadt

- Kértem, hogy egy nagyon laza dauert tegyenek bele, de aztán kiderült, hogy az az 1924-ből való dauervíz a vastagabb hajszálakat másképp göndöríti be, mint a vékonyakat. Valami irtóztató módon néztem ki, sírva fakadtam - elevenítette fel rémálomba illő történetét az X-Faktor ítésze.

A dolgot tovább nehezítette, hogy az elrontott fürtöktől nem lehetett egykönnyen megszabadulni, hiszen meg kellett várni, hogy lenőjön a dauer, ami hónapokig is eltartott.

Ma azonban már szerencsére mindez a múlté, és jelenleg büszkén viseli a szokásosnál világosabb árnyalatú és rövidebbre vágott haját.

Korábbi balszerencséje pedig nem vette el kísérletező kedvét, amint elmondta, mostanában is kacérkodik a gondolattal, hogy egészen rövid frizurát vágat.

Narancssárga hajzuhatag

Később Szirota Jennifer vette át a szót, akinek egy otthoni hajfestési kísérlet torkollott kisebb tragédiába.

- Talán két évvel ezelőtt ki akartuk szőkíteni a hajamat, és ez otthon történt, házilag. Szőke helyett narancssárga lett a hajam, elég vicces volt - emlékezett vissza.

Meglepő módon ugyanakkor nemcsak a nők, hanem olykor a férfiak is kerülhetnek hasonló helyzetbe - ezt igazolja Vastag Csaba esete is, akit egy fodrászversenyen hoztak kellemetlen helyzetbe.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nekem volt egészen ezüst színű hajam is régebben, de a történet nem annyira vidám, mint amilyennek tűnik, mivel az egész fejbőrömet tulajdonképpen rommá égette az a kedves versenyre készülő fodrász - mesélte.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük