Ezt kevesen vallották volna be! Keresztes Ildikó elárulta, miért nem született gyermeke
Keresztes Ildikó könyvében elárulja, miért nem szült gyereket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó egy, a sztároktól szokatlanul őszinte vallomásban elárulta, miért nem született gyermeke.

Az EMeRTon-díjas énekesnő hamarosan megjelenő könyvében mond el részleteket magánéletéről.

Számtalanszor megkérdezték

Amikor Keresztes Ildikó együtt élt Kicska Lászlóval, az Edda Művek basszusgitárosával, számtalanszor feltették neki a kérdést, mikorra tervezik a gyermekáldást. Amikor 20 év együttélés után 2007-ben összeházasodtak, még többen voltak kíváncsiak arra, mikor szeretne szülni, hiszen akkor már elmúlt 40 éves.

Az énekesnő és a zenész házassága aztán 2012 nyarán válással végződött, és ezzel a gyermekvállalással kapcsolatos kérdések is elmaradtak. 

Keresztes Ildikó augusztus 8-án ünnepelte egy nagyszabású partival az 50. születésnapját, és hamarosan megjelenik az életrajzi könyve, amelyben többek között arra is választ ad, miért nem szült gyereket - mindezt olyan őszinteséggel, amit a hazai sztároktól ebben a témában csak ritkán tapasztalunk.

Ezért nem született gyermeke

"Igen, nem akartunk gyereket Lacival. Ezt a sajtónak így talán soha nem mertem kimondani, pedig faggattak eleget. Féltem, hogy az emberek szívtelen karrieristának bélyegeznek, holott nem erről volt szó. Hanem arról, hogy egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy gyerekünk is lehetne. Nem tudom, miért. Talán mert kereknek éreztük az életünket így is" - írta.

Sokat jártak fellépni itthon és külföldön egyaránt, néha hetekig úton voltak, a gyerekvállalás halogatásának mégsem ez volt a fő oka, hanem az, hogy az énekesnő saját bevallása szerint még nem voltak elég értettek hozzá.

Miután összeházasodtak, a templomi fogadalmuknak megfelelően nem védekeztek a gyermekáldás ellen, de akkor meg a kisbaba nem akart megfoganni. Orvosnál is voltak, végül aztán belátták, hogy a lelkük mélyén talán mégsem szeretnének gyereket, különben már szülőkké váltak volna. Ha el van rendelve a baba érkezése, akkor úgyis jönni fog, ha pedig nem, akkor hiábavaló a küszködésük. 

Keresztes Ildikó azt is bevallja, még soha nem ébredt fel úgy egy reggelen sem, hogy megveszne egy gyermekért, az anyai ösztöneit pedig kiélte az X-Faktorban a mentoráltjain - igaz, rájuk is inkább, mint a haverjaira tekintett. Úgy érzi, a mai napig nem nőtt fel, ugyanakkor felelősségteljes emberként belátta, nem tudna felelősséget vállalni egy gyerekért.

"Kifejezetten erős bennem a megfelelni vágyás, és mindenki tudja rólam, hogy nagyon fegyelmezetten dolgozom. A gyerek azonban más. Azt nem lehet félretenni, megunni, átlépni rajta. Az hosszú távú program, és én soha életemben nem éreztem magam felkészültnek erre." - vallja be.

Fotó: TV2 Sajtószoba, főkép - RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük