Keresztes Ildikó 30 évet várt erre a férfira! Régóta szerette volna, ha dalt ír neki
Keresztes Ildikó a Ma Reggel című műsor vendége volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pálvölgyi Géza az a férfi, akire Keresztes Ildikó 30 évet várt, az M1 Ma Reggel című műsorában azt is elárulta, miért.

Három évtized után a zeneszerző írt neki egy dalt, a Hazám hazád lehet című számmal az énekesnő bekerült A Dal című műsorba, szombat este elő is adja a harmadik elődöntőben.

Keresztes Ildikó 30 évet várt rá

- Nagyon szép, önmagáért beszél, megint egy olyan dal, amit többször kell meghallgatni szerintem, mert annak ellenére, hogy nagyon letisztult, lírai, embertelenül optimista és vidám is. Én szeretem az olyan dalokat, amelyeket meg kell fejteni, amelyek elsőre nem mutatják magukat - mesélte az énekesnő a Ma Reggel című műsorban.

A dalszerzőt, Pálvölgyi Gézát régóta ismeri, annak idején nagy álma volt, hogy az East együttessel dolgozhasson, ami meg is valósult, most pedig dalt írt neki, amire 30 évet várt - mint mondta, kitartó volt. 

- A dalnak számomra három dimenziója van: az egyik, hogy nekem két hazám van, Erdély és Magyarország. Akár van ebben egy szerelmi szál is, ha valaki megtalálja azt az embert, akiben otthonra lel, és ettől kerek az élete. A másik pedig az, hogy nekünk innen Kelet-Európából nagy dolog megélni azt, hogy gondolsz egyet, felülsz a repülőre, és elmész Párizsba kávézni - árulta el.

Fotó: M1/Ma reggel

Facebook-kép: MTVA/Pencziás Nikolett

Ezt is szeretjük