A Drága örökösök Tibijét fel sem ismertük új külsejével – Így szerepel az RTL Klub új sorozatában
Január 3-án indul az RTL Klub új sorozata. Mutatjuk a Keresztanyu szereplőit.

keresztanyu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök hatalmas sikere után 2021. január 3-án érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu.

Az ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat a vasárnapi premieradást követően január 4-től minden hétköznap 20:10-től lesz látható az RTL Klubon, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Moston.

A Keresztanyu szereplői

Róza mama, a "Keresztanyu" a csempész maffia vezetője (Molnár Piroska), aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek, és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek, és nem ismernek határt!

A sorozatban a nézők több olyan színművészt láthatnak viszont, akik az RTL Klub egy-egy korábbi sorozatában már közönségkedvencé váltak. Például Lengyel Ferenc, a Drága Örökösök Tibije, akit ezúttal bajusszal alig ismertünk fel. Képes összeállításunkban megnézheted, kik a Keresztanyu című sorozat ismert szereplői.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük