Leégett házát építette újra, közben megtalálta 26 éve nem látott édesapját
Zsolt élete kész romhalmaz volt, de végül minden jóra fordult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberrel néha olyan sok rossz dolog történik, hogy kizárásos alapon legközelebb már csak valami pozitívumnak szabad következnie. Zsolt is így érezhette, miután leégett a pár hónappal korábban vásárolt háza, aminek következtében a gyerekeit el akarták tőle venni. Kitartásának és a Keresem a családom stábjának köszönhetően végül minden jóra fordult.

Zsoltnak nagyon nehéz gyerekkora volt. A szülei nem vetették meg az alkoholt, sokat veszekedtek, és amikor ő még egész pici volt, elváltak, és mindketten magára hagyták. A kisfiút anyai nagymamája nevelte fel, ő volt az, aki később kezdeményezte, hogy vegye fel a kapcsolatot az édesanyjával.

- Anyuék elváltak, édesanyám lemondott rólam, édesapám eltűnt. A nagymamámhoz kerültem. Édesapám nem keresett, édesanyám 16 éves koromban jött először - mesélte.

Zsoltnak ma sincs könnyű élete. Néhány hónappal ezelőtt leégett a háza, amit nem sokkal korábban vásárolt. Az egyik gyermekét az ablakon keresztül mentette ki.

- A gyerekszoba ajtaja kirobbant az ablakon, azon menekültünk ki. Fogtam Mátét, átvittem a szomszédba, hívtuk a tűzoltókat, és nem tehettünk mást, néztük, ahogy ég a ház - mesélte.

Mivel a tűzvész után nem volt tető a fejük felett, a gyerekeket el akarta venni a szülőktől az illetékes gyámügyi hatóság, de Zsolt civil segítséggel a ház egyik részét mára lakhatóvá tette. Még a tűzvész előtt kérte a Keresem a családom stábját, keressék meg az apját.

A Keresem a családom stábja Zsolt édesapjának a nyomába eredt, és Komáromban találták meg. A férfi alkalmi munkákból él, és hajléktalanszállón lakik. Nagyon nehezen beszélt az érzéseiről és arról, miért nem kereste a fiát 26 éven át. Végül apa és fia találkoztak egymással.

- Nem haragszom rád, bár mi is történt - mondta Zsolt édesapjának, és biztosította arról, ha szeretne velük élni, megoldja.

Fotó: RTL Klub/Keresem a családom

Ő Gálvölgyi János fiatalabbik lánya - A 41 éves Dorka színházigazgató lett

Gálvölgyi Dorka az új Hatszín Teátrum igazgatónője lett.

 

Ezt is szeretjük