Édesanyát kért ballagására a gimnazista lány - Könnyesre sikerült a találkozás
Zsuzsi hétéves kora óta nem látta az édesanyját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gimnazista Zsuzsi nem okostelefont, ékszert vagy márkás ruhát kért a ballagására, hanem az édesanyját, akiről 12 éve, a szülei válása óta semmit sem tudott. A 19 éves lány nehezen, de megemésztette, hogy az anyák napi ünnepségekre fölösleges megtanulnia a versikét, mert nincs kinek elmondania, fájt minden szülinap, minden karácsony anya nélkül. Most, hogy már nagykorú, úgy döntött, ha az édesanyja eddig nem kereste, ő megteszi az első lépést, ezért a Keresem a családom stábjához fordult.

- Szeretném, ha a ballagásomon ott lenne, és látná, hogy eddig eljutottam. Mikor elhagyott minket, pár évre rá felvette velünk a kapcsolatot, de aztán újra eltűnt, és azóta semmit nem tudunk róla - magyarázta a lány, aki hétéves kora óta nem látta édesanyját, el sem tudott tőle búcsúzni.

- Sokkolva voltam, nem tudtam, mi történhetett, rengeteg kérdés volt bennem, nekünk semmit nem mondott apu, nem nyílt meg - árulta el a lány, aki csak arra emlékezett, hogy anyukájának rövid, vörös haja volt.

Édesanyját, Zsuzsát Jászberényben találta meg a stáb, és bár meglepődött, de nyitott volt a lányával való találkozásra.

- 21 éves voltam, amikor Zsuzsát megszültem, aztán rájöttem, hogy az anyósommal nem jó együtt lakni, ez pedig feszültséget szült - indokolta, miért mentek szét lánya és két fia édesapjával, majd arról is mesélt, ő nem kaphatta meg a gyerekeket, mert nem volt esélye otthont biztosítani nekik.

Miután Lilu hosszasan beszélgetett a miértekről Zsuzsával, következett a nagy találkozás. Anya és lánya az első megrázó és könnyes találkozás után megbeszélték, hogy a jövőben tartani fogják a kapcsolatot.

- Azt tudom neked mondani, hogy nyitott leszek, de bennem is van némi harag, mert még ezt is nehezen dolgozom fel, hogy itt ülök és beszélek veled - mondta Zsuzsi, aki édesanyja nagy meglepetésére az öccseit is elhozta a találkozóra.

Fotó: RTL Klub/Keresem a családom

Tolvai Reni édesanyjától leesik az állad! Ilyen fiatal és gyönyörű

Nem Tolvai Reni az egyedüli haza sztár, aki büszke lehet fiatalos, gyönyörű édesanyjára. Mutatjuk a többieket!

Ezt is szeretjük