A mi kis falunk sztárja összeomlott a válása után - Nem sikerült szépen az elválás
Kerekes József élete egyik legdurvább időszakáról vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerekes József, a Mi kis falunk sztárja már 14 éve alkot egy párt jelenlegi feleségével, Petrával, azonban előtte volt egy másik neje, akivel nem sikerült a legszebben az elválás. Élete egyik legnagyobb mélypontjáról a Best magazinnak vallott a Jászai Mari-díjas színész.

Ez volt élete egyik legnehezebb időszaka

Bevallotta, hogy ő is követett el hibákat az első válásakor, ráadásul nagyon csúnya módon vetettek véget a kapcsolatuknak.

- Sok mindenben ludas voltam, amiért az a házasságom tönkrement, de azt gondolom, az elintézési módja lehetett volna finomabb is a feleségem részéről. Csúnyán kirúgott otthonról. Szögedi parasztszármazék vagyok, nem felejtek, és nem bocsátok. Amikor eljöttem, megfogadtam, még az utcába sem megyek be többet, ahol a volt feleségem lakik, ezt azóta is tartom - magyarázta a lapnak az 55 éves színész.

kerekes-józsef-fb
Fotó: RTL Klub/Nagy Botond

- Sajnos a válásom után alapjaiban rendült meg a hitem, nemcsak a nőkben, az emberekben. Nem értettem, hogyan létezhet az, hogy két ember szerette egymást, boldogok voltak, gyerekeik születtek, és egy feleség mégis olyan méltatlanul bánjon el a férjével, ahogy velem elbánt. Ha nem ismerem meg akkor Petrát, nem is tudom, mi lett volna velem. A válásom után borzalmas állapotba kerültem - tette hozzá.

Kerekes József nagyon hálás a második feleségének, hogy nem hagyta el, és hűségesen kitartott mellette, hisz szerinte a nők 99%-a elhagyta volna őt. Úgy érzi, ő az az ember, aki visszaadta neki a hitét. Első feleségétől két lánya született, 34 éves volt, amikor Fanni a világra jött, utána született meg Nóra. Második felesége szintén két gyermeket szült neki: Luca 2010-ben, Ábel pedig 2013-ban látta meg a napvilágot.

Ezek a sztárpárok szakítottak idén

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a sztárpárok, akik ebben az évben bejelentették a szakításukat.

Ezt is szeretjük