Keleti Andi meglepő dolgot árult el magáról: ezt kevesen gondolnák róla
Keleti Andrea eredeti szakmáját remekül tudta hasznosítani táncosként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andreát 2006-ban ismerte meg az ország, amikor az RTL Klub táncos műsorában, a Szombat Esti Lázban felszántotta a parkettet az első évadban Kulka János, a másodikban Csonka András partnereként, akivel meg is nyerték a szériát.

A gyönyörű sztár 12 éves korában húzott először táncoscipőt a lábára. Először ifjúsági kategóriában tarolt a versenyeken, felnőttként tízszer avatták magyar bajnokká, illetve férjével párban is arattak, ötször nyerték el a címet.

Keleti Andrea varrónőként

Egyértelmű, hogy a mozgás a vérében van, azt viszont már kevesebben tudják róla, hogy van még valami, amiben otthonosan mozog: gyönyörű estélyi ruhákat készít. 1987-ben végzett férfiszabóként egy ruhaipari szakközépiskolában. Végzettsége a legkedvesebb hobbija lett, ráadásul karrierje során is sok hasznát vette a tudásnak. 

keleti-andrea-ruhák
Fotó: TV2/Mokka

- Férfiruhákkal nagyon keveset foglalkoztam, a saját partneremnek és néhány táncosnak varrtam annak idején fiú táncruhákat. Aztán, mivel nagyon sok külföldi versenyre utaztunk, ahova kellettek a szebbnél szebb ruhák, kitaláltam, hogy elkezdek táncruhákat varrni - mesélte a Mokka vendégeként.

- Először csak magamnak, aztán majdnem az egész magyar mezőnynek, később meg a fél külföldinek is.

Keleti Andrea a 2019-es Story-gálára is saját kreációját vette fel.
Keleti Andrea a 2019-es Story-gálára is saját kreációját vette fel.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Az 51 éves táncművész csodás darabokat alkot, kreációi közt található uszályos, flitteres estélyi ruha, ezüst, fodrokkal díszített szett, valamint kézzel varrt, rojtos koktélruhákat is alkotott már. A 2019-es Story-gálára is saját maga által készített ruhakölteményt választott, remekül nézett ki a fekete, míderes estélyiben.

Majka villanyszerelő volt

Majka a stúdiók és a színpad világa előtt teljesen más környezetben kereste a kenyerét: a létra tetején egyensúlyozva, villanyszerelőként végzett. A Győri Ipari Parkban is dolgozott, ám ott hatalmas bakit vétett, egy fénycső miatt milliárdos kárt okozott a megrendelőjének.

Ezt is szeretjük