Akár ikrek is jöhetnek! Komolyan készül az apaságra az ismert magyar zenész
Kefir és kedvese szeretnének kisbabát, de nem a közeljövőben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A V-Tech alapítója, Kecskés Tibor - művésznevén Kefir - maga is meglepődött, amikor a közelmúltban egy jós azt jövendölte neki, hogy hamarosan apa lesz.

Hogy mégis mi igaz ebből, arról faggatta az énekest Edina és Joshi a FEM3 beszélgetős műsorában.

Szóba került a babakérdés

A kérdés tulajdonképpen jogos, hiszen a popsztár már öt éve él boldog párkapcsolatban kedvesével, Erikával. Az énekes-dalszerző nem is tagadja, hogy szóba került már köztük a gyerekkérdés.

- Én egyelőre nem szeretnék gyereket, idén semmiképp. Nem érzem magam késznek rá. Persze vannak pillanatok az életemben, amikor úgy érzem, hogy már lassan késő, és tényleg kéne egy gyerek - vallotta meg nyíltan az énekes.

A 32 éves előadó ugyanezt kedvesével is tisztázta, meg is egyeztek, hogy a közeljövőben inkább karrierjükre koncentrálnak. Kefir üzletemberként és zenészként is tevékenykedik, úgy érzi, ennyi munka mellett felelőtlenség lenne kisbabát bevállalni.

Ugyanakkor elismerte, a sors ellen ő se hadakozna, ha jönne a baba, örömmel fogadná, akár ikreket is.

Szerelem volt első látásra

Az énekes nemcsak a jövőben aktuális apaszerepről, kedveséről is szívesen beszélt. Elárulta például, hogy egy fellépés alkalmával ismerkedett meg a 26 éves modell-szépségkirálynő lánnyal.

A felvidéki szépséget furcsa mód először egy magazin címlapján pillantotta meg, de már első személyes találkozásuk alkalmával beleszeretett. Ismeretségük később komoly kapcsolattá mélyült, olyannyira, hogy immár öt éve együtt élnek.

Kefir elmondása szerint a házasság és az esküvő is tervbe van véve, hiszen ebben a kérdésben mindketten nagyon hagyománytisztelők és romantikusok. Úgy érzi, ebben nagy szerepe van kettejük családi hátterének, hiszen ő is és barátnője is nagycsaládból származik.

Fotó: FEM3 Sajtószoba, kefirnet.hu

Ezt is szeretjük