Katus Attila tényleg apa lesz? A szívtipró a tévében mondta el az igazat
Katus Attila az RTL Klub Fél Kettő című műsorában mesélt jövőbeli terveiről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik figyelemmel követik Katus Attila életének történéseit, azok bizonyára emlékeznek, a sármos aerobik-világbajnok tavaly augusztusban szakított párjával.

Otíliával három évig voltak együtt, és állítólag nem egy harmadik felbukkanása vezetett kapcsolatuk kudarcához, hanem mert egyre több olyan problémájuk akadt, amit nem tudtak orvosolni.

Namíbiában járt

Hogy azóta betöltötte-e már valaki a csinos szőkeség helyét a sportoló szívében, azt nem tudni - de hogy a gyermekvállalás már beférkőzte magát a tudatába, az egészen bizonyos.

Legalábbis erről árulkodik az az interjú, melyet legutóbb az RTL Klub Fél Kettő című műsorában adott alig egy hónappal egy afrikai jótékonysági autóversenyt követően.

A 37 éves sztár Namíbiában a III. Diamond Trophy Kalandtúrán vett részt többedmagával, mely nem csupán a verseny miatt izgalmas, hanem azért is, mert az esemény szellemiségéhez a jótékonykodás szintén hozzátartozik.

Mint Katus Attila elmesélte, iskolákat kerestek fel a túra két hete alatt, és igyekeztek a gyerekeket apróbb-nagyobb meglepetésekkel kényeztetni.

Nem zárja ki az örökbefogadást

A program ezenfelül négy éven át egy iskola 12 tehetséges diákját is támogatja, hogy a tanuláshoz minden szükséges eszközük meglegyen.

Bár a rendelkezésére álló 14 nap gyorsan eltelt, azért mégis a szívéhez nőttek a megismert gyerkőcök - olyannyira, hogy a sportoló úgy véli, a későbbiekben szívesen fogadna örökbe egy kis árvát a fekete kontinensről!

- Nagyon szeretem a gyerekeket, és hát a koromnál fogva is időszerű az apaság, egyszóval el tudnám képzelni, hogy ha lesz mondjuk két saját gyerekem, akkor egy afrikait is magamhoz vennék, hogy színesítse a családot - vallotta Holló Mártának.

Természetesen tisztában van vele, hogy Magyarországon is vannak árvák, de úgy tapasztalta, Afrikában sokkal rosszabb a kicsik helyzete. Ugyanakkor hiába vágyik az apaságra, jelenleg még nem aktuális a dolog, hiszen nem él kapcsolatban. És ha lenne is párja, tudja jól, hogy vele szintén egyeztetnie kellene elképzeléseit, elvégre egy ilyen döntést nem hozhat meg egyedül.

Addig is, amíg a magánélete rendeződik, a karrierjében sikert sikerre halmoz: 2010 decemberében Katus Attila két rangos elismerésben is részesült. Egyebek közt megkapta a Magyar Torna Szövetség díját, melyet 125 év legeredményesebb sportolóinak ítéltek oda, valamint hazavihette a Trainer of the Year 2010 ELITE - Az év edzője díjat is.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük