Megmutatta kidolgozott testét! A magyar sztárt a strandon kapták le
A kidolgozott testű Katus Attilát a zalakarosi fürdőben családjával kapták lencsevégre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Katus Attila számára máig felejthetetlen gyerekkori élmény, amikor bátyjával, Tamással a strandon tölthették a nyári szünidő egy részét. Azóta a testvérek felnőttek, de a vizet a mai napig szeretik. 

A sportaerobik világ- és Európa–bajnok sportolóról kevesen tudják: amellett, hogy sikeres személyi edző és életmód-tanácsadó, többek között Zalakaros egészségturisztikai nagykövete is. Unokaöccsét, bátyját, annak párját és az édesapját először vitte el Karosra, ahol feledhetetlen pillanatokat töltöttek a fürdőben, a Vízipók Csodapók Gyermekvilágban. 

A fürdő vendégei természetesen Katus Attila kidolgozott testét is megcsodálhatták, amint a sportoló fürdőnadrágban lubickolt a vízben.

Melyik magyar sportoló tudna levenni a lábadról?

Mi, magyarok - bármennyire is kis ország vagyunk - nem panaszkodhatunk, hiszen bővelkedünk kiemelkedő sportolókban. Női szemmel az se utolsó szempont, hogy a tehetséges srácok ráadásul még kifejezetten szemrevalóak is!

Nem is kellett sokat keresgélnünk, hogy találjuk 14 szívdöglesztően szexis magyar sportolót, sőt, a fiúk még a pólót se szégyellték ledobni magukról. Nézd végig a legszebb felsőtesteket, és kattints, neked melyik jön be: Kásás Tamás széles, bozontos mellkasa vagy inkább Gyurta Dani kisfiús sármja.

Ezt is szeretjük