Ma lenne 55 éves Kaszás Attila! Felejthetetlen fotókon a tragikusan elhunyt magyar színművészek
Máig gyászolja őket az ország.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepelné 55. születésnapját Kaszás Attila színművész, aki egy héttel a 47. születésnapja után, 2007. március 23-án hunyt el. Március 19-én a Tizenkét dühös ember előadása előtt elájult, a kiérkező mentőben újraélesztették. A kórházban négy napig kómában feküdt, a sebészek koponyaműtétet hajtottak végre rajta, ám az életét nem tudták megmenteni. Máig nem feledi az ország.

"Ma ünnepelné 55. születésnapját drága barátunk és kollégánk, a csodálatos és utánozhatatlan Kaszás Attila, aki 1984-től 15 éven át volt társulatunk tagja. Pótolhatatlan, feledhetetlen, és hiánya még ma is elviselhetetlen. Szeretettel emlékezünk rá!" - írta közösségi oldalán a Vígszínház.

"Talán az egyik legfontosabb kollégám volt, amikor leszerződtem a Vígszínházba. Meglepett a nyitottsága, a figyelme egy fiatal, kezdő kolléga felé. Nagy biztonságot adott számomra, hogy olyan szakmai bizalmat kaptam tőle, ami az első években szinte napi beszélgetést, tanácsot jelentett, bármit is próbáltam. Soha nem fogom elfelejteni azt az őszinte örömöt a szemében, amikor megnézte életem első rendezését. Segített, hogy az legyek, aki vagyok. Segített, hogy önmagam lehessek. Nincsenek szavaim, hogy elment. Nem fair. Sem istentől, sem a sorstól" - ez pedig már Alföldi Róbert Facebook-oldalán olvasható.

Cikkünkben azokra a tragikusan elhunyt magyar színművészekre emlékezünk, akiket máig gyászol az ország.

Magyar sztárok, akik 2014-ben hunytak el

2014-ben számos magyar hírességtől kellett örökre búcsút vennünk. Képeken a sztárok, akiket egy ország gyászolt.

Ezt is szeretjük