Saját műsort kapott az utánozhatatlan humorú magyar énekes
Kasza Tibor saját műsora Kasza! címmel augusztus 26-án indul majd a SuperTV2-n.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Saját műsort kap a SuperTV2 kereskedelmi csatornán Kasza Tibor énekes, A Nagy Duett zsűritagja.

A 35 éves sztár korábban már elnyerte a tévénézők rokonszenvét a csatorna énekes-szórakoztató műsorában, most már műfajban is próbálkozik.

Enyhén beszédhibás

Kasza Tibor az 1998-ban megalakult Crystal együttes tagjaként tett szert országos népszerűségre. A háromtagú zenekarban testvérével, Kasza Gáborral és egykori barátnőjével, Lajtai Katival arattak nagy sikereket.

2011-ben A Nagy Duett zsűritagjaként debütált Balázs Klári és Dobrády Ákos oldalán. A show műsorban profi énekesek és hírességek párokat alkotva mutatták meg, mire képesek közösen.

Az énekes-szórakoztató produkciót idén februárban ismét láthatták a nézők - ezúttal a TV2 Csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n. A szókimondó, laza humorú énekes hamar elnyerte a nézők szimpátiáját.

A csatorna vezetősége ennek tudatában úgy döntött, vadonatúj, saját fejlesztésű showműsort indítanak, melynek vezetését Kasza Tiborra bízzák. A címe egyszerűen csak Kasza! lesz, augusztus 26-tól hetente jelentkezik majd a SuperTV2-n. Az alkotókat az sem zavarja, hogy a leendő műsorvezető beszédhibás, enyhén selypít.

Utánozhatatlan a humora

- Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi, szereplők is jókat nevessünk - mondta a műsorvezetőként debütáló énekes.

Az egyórás műsorban Kasza Tibor az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek, az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.

Nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nemcsak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni - ígérik a műsor készítői.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük