Kínos helyzetbe hozta kolléganőjét! A TV2 műsorvezetője élő adásban fecsegett ki titkokat
Kasza Tibi ciki pillanatokat okozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi kínos helyzetbe hozta kolléganőjét, Czippán Anettet a FEM3Café című műsorban, ahol vendég műsorvezető, Berki Krisztiánt helyettesíti.

A TV2 Bumm! című vetélkedőjének házigazdája, akinek a SuperTV2-n saját, hetente jelentkező show-ja is van, olyasmit fecsegett ki, amit csinos társa inkább titkolt volna magáról.

Kínos helyzetbe hozta kolléganőjét

- Folytatódik a FEM3Café, az imént egyébként egy nyolcas erősségű földrengés zaját hallottam, de közben kiderül, hogy csak Anett gyomra korgott - viccelődött Kasza Tibi.

- Én pedig a kedvesség világnapja alkalmából megkértem Tibit, hogy ezt ne tegye szóvá, de köszönöm szépen - reagálta Czippán Anett.

Kasza Tibi azonban nem hagyta ennyiben, miután köszöntötte vendégüket, Nótár Maryt - aki reményei szerint nem korgó gyomorral érkezett -, megkérdezte tőle, ő hallotta-e a hangos gyomorkorgást. A nemleges válasz után arra kérte kolléganőjét, mutassa meg, hogyan korog a gyomra, mert azt hallotta, vezérelni is tudja.

- Nem mutatom meg, ez privát! - akarta leállítani a 30 éves tévés, hozzátéve, milyen gentlemannel van dolga. 

Kasza Tibié kellett, hogy legyen az utolsó szó: azzal zárta a témát, hogy Czippán Anett a korgó gyomrával bármikor felléphet a cirkuszban.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük