Botrány a kamerák előtt! A magyar műsorvezető ezért viharzott ki a stúdióból
A részletek
Kasza Tibinek nem tetszett Havas Henrik szurkálódása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi nagy kihívás elé nézett, amikor vadiúj showműsorában Havas Henrikkel kellett együtt dolgoznia.

A Kasza! című produkció házigazdájának már az első adás felvételén meggyűlt a baja a műsorban vendégként szereplő tanár úrral, derült ki egy nemrég napvilágot látott videóból.

Kiviharzott a stúdióból

Az énekesnek ugyan nem teljesen idegen a kamerák világa, mivel már szerepelt A Nagy Duett című zenés műsorban zsűritagként, de egy show házigazdájaként helytállni mégiscsak nagyobb falat, mint pontozni egy-egy produkciót.

A Kasza Tibi számára amúgy sem kis kihívást valószínűleg nagyban növelte, hogy egyik beszélgetőpartnere a kemény modoráról elhíresült Havas Henrik volt. A tévés hű maradt önmagához, és a végletekig feszítette a műsorvezető idegeit.

A tanár úr nem hagyta szóhoz jutni sem a házigazdát, sem a többi vendéget. Ráadásul folyamatosan provokálta az első megmérettetésével amúgy is nehézen megbirkózó zenészt, akinél egy idő után elszakadt a cérna, és kiviharzott a felvételről.

Már nincs harag

Szerencsére a színfalak mögött a Crystal együttes egykori tagjának sikerült lehiggadnia, így folytatni tudták a forgatást.

A kellemetlen eset jól végződött, nincs köztük harag, bár Havas Henrik valószínűleg jobban élvezte a humoros csipkelődést, mint a műsorvezető.

Kasza Tibi elmondása szerint jól bírja a gyűrődést, és tud magán nevetni, de ez már egy olyan szint volt, amit ő sem hagyhatott szó nélkül. Úgy érezte, muszáj valahogy véget vetnie a tanár úr szurkálódásának ahhoz, hogy visszanyerje műsorvezetői pozícióját.

A sztár egyébként nagyon örül a lehetőségnek, valósággal lubickol a feladatban, hiszen lételemének tartja mások szórakoztatását, amire a SuperTV2-n futó egyórás műsort abszolút alkalmasnak találja.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük