Botrány a kamerák előtt! A magyar műsorvezető ezért viharzott ki a stúdióból

A részletek

Kasza Tibinek nem tetszett Havas Henrik szurkálódása.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi nagy kihívás elé nézett, amikor vadiúj showműsorában Havas Henrikkel kellett együtt dolgoznia.

A Kasza! című produkció házigazdájának már az első adás felvételén meggyűlt a baja a műsorban vendégként szereplő tanár úrral, derült ki egy nemrég napvilágot látott videóból.

Kiviharzott a stúdióból

Az énekesnek ugyan nem teljesen idegen a kamerák világa, mivel már szerepelt A Nagy Duett című zenés műsorban zsűritagként, de egy show házigazdájaként helytállni mégiscsak nagyobb falat, mint pontozni egy-egy produkciót.

A Kasza Tibi számára amúgy sem kis kihívást valószínűleg nagyban növelte, hogy egyik beszélgetőpartnere a kemény modoráról elhíresült Havas Henrik volt. A tévés hű maradt önmagához, és a végletekig feszítette a műsorvezető idegeit.

A tanár úr nem hagyta szóhoz jutni sem a házigazdát, sem a többi vendéget. Ráadásul folyamatosan provokálta az első megmérettetésével amúgy is nehézen megbirkózó zenészt, akinél egy idő után elszakadt a cérna, és kiviharzott a felvételről.

Már nincs harag

Szerencsére a színfalak mögött a Crystal együttes egykori tagjának sikerült lehiggadnia, így folytatni tudták a forgatást.

A kellemetlen eset jól végződött, nincs köztük harag, bár Havas Henrik valószínűleg jobban élvezte a humoros csipkelődést, mint a műsorvezető.

Kasza Tibi elmondása szerint jól bírja a gyűrődést, és tud magán nevetni, de ez már egy olyan szint volt, amit ő sem hagyhatott szó nélkül. Úgy érezte, muszáj valahogy véget vetnie a tanár úr szurkálódásának ahhoz, hogy visszanyerje műsorvezetői pozícióját.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A sztár egyébként nagyon örül a lehetőségnek, valósággal lubickol a feladatban, hiszen lételemének tartja mások szórakoztatását, amire a SuperTV2-n futó egyórás műsort abszolút alkalmasnak találja.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük