Két évig voltak együtt! Kásás Tamás őszintén beszélt a szakításáról
Kásás Tamás új könyvében mesél nőügyeiről, köztük az Oroszlán Szonjával való szakításáról is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők bálványa, Kásás Tamás, amíg élsportoló volt, szinte egy szót sem beszélt a magánéletéről, ám miután visszavonult, megjelentette életrajzi könyvét, amelyben leplezetlenül mesél többek között a nőügyeiről is.

A mindig visszafogott vízilabdás 36 évesen érezte úgy, hogy tollat ragad, és elmeséli unalmasnak semmiképpen nem mondható életét.

Még ma is gátlásos

Kása - Egy magyar pólós világsztár életének első 36 éve - ez a címe Kásás Tamás könyvének, amelynek sztorijaival valószínűleg még a saját rajongóit is meglepte. A jóképű sztár eddig ugyanis a visszafogott, sőt, titkolózó stílusáról volt ismert.

- Engem a nyilvánosság mindig is zavart és feszélyezett. Eléggé őszinte típus vagyok, de szerencsére sikerült a pókerarcot felvennem. Régóta vonszolom magammal ezt a gátlásosságot - vallotta a sportoló az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A sztár könyvében egy egész fejezetet szentel a nőügyeinek.

- Annak ellenére, hogy barátnőkről is van szó benne, azt mutatom meg, hogy én milyen vagyok. Nem őket beszélem ki, hanem azt, hogy én hogyan működtem egy kapcsolatban, és ez hogyan állt párhuzamban a vízilabdával - mesélte.

Két évig voltak együtt

A könyvből többek között az is kiderül, hogy mikor lett először barátnője, sőt, még az első együttlétről is beszámol. Csupán néhány hosszabb kapcsolata volt, egyik barátnőjével, a színésznő Oroszlán Szonjával két évig alkottak egy párt. Szakításuk részleteit akkor diszkréten kezelték, ám a vízilabdás most a valódi okokat is feltárja.

- Biztos, hogy nem könnyű együtt élni egy élsportolóval. Valószínűleg sokkal kevesebb ideig tudtam türelmes maradni, és hamarosan kijött rajtam a fásultságom, amit nem tudtam leplezni egy idő után. Ezért lett vége ezeknek a kapcsolatoknak - mondta őszintén.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük