Nagyot koppant megválasztása után a magyar szépségkirálynő

Kárpáti Rebeka életében hatalmas változásokat hozott a szépségkirálynő-választás.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szépségverseny győztese királynőnek érezheti magát, hiszen egy évig úgy is kezelik - aztán egy év elteltével jön a kijózanító koppanás.

Kárpáti Rebeka most a Jóban Rosszban szereplője
Ő 2013-as Miss Universe Hungary

Kárpáti Rebekával, a 2013-as Miss Universe Hungary győztesével is ez történt.

Nagyot koppant a szépségkirálynő

Míg az ország a frissen megválasztott Magyarország szépét, Kiss Daniellát ünnepli, három héttel ezelőtt pedig a Miss Universe Hungary nyertesse, Nagy Nikoletta körül forgott a világ, a TV2 Több mint TestŐr című műsorának háziasszonya, Vámos Erika arra volt kíváncsi, mi történik a szépségkirálynőkkel a megválasztásuk utáni években.

Sok győztesről akkor hallunk a hírekben, amikor férjhez mennek, vagy gyerekük születik. Nem így Kárpáti Rebeka, aki a Barátok köztből ismert édesapjához, R. Kárpáti Péterhez és színésznő édesanyjához, Kenéz Mariannhoz hasonlóan ma már szintén színésznőként ismert: a Jóban Rosszban című sorozatban látható. 2014 júniusában kapott felkérést Révész Bori szerepére.

- Ha az ember szépségkirálynő lesz, az egy nagyon nagy esemény, egy éven keresztül folyamatosan pörögnek a dolgok. Az ember azt szokta meg, hogy ide hívnak, oda hívnak, ilyen munka, olyan munka. Mikor az ember átadta a koronát, utána van egy nagy "kopp". Utána is maradnak meg olyan munkáit, kapcsolataid, amik visznek előre, ott elgondolkozik az ember, hogy vége - mesélte.

Tényleg kicsi a melle? Nézd meg Kárpáti Rebekát bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 20 éves sztárcsemetével is ez történt, de ő szerencsére az a típus, aki nem bír egy helyben ülni, mindig kell valamit csinálnia, így elgondolkozott azon, hogyan tovább.

Elkezdett tanulni a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, indított egy blogot, forgat, vannak modellmunkái, nemrég pedig kiderült, hogy elkezdhet egy színiiskolát is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük