Kárpáti Rebeka összefirkálta az exe autóját - Egy átmulatott éjszaka után még jó ötletnek tűnt
Kárpáti Rebeka még egy kerítésen is átmászott, hogy rúzzsal rajzolhasson exe autójára, másnap kellett eltüntetnie a nyomokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka olyan történetet osztott meg magáról, ami akár egy hollywoodi romantikus komédiában is könnyűszerrel megállná a helyét. A szép műsorvezető hihetetlen dolgot vett a fejébe, úgy döntött egy csajos este megkoronázásaként, rúzzsal díszíti ki volt párja autóját.

Szulák Andrea, Nyugi! köztünk marad című műsorában mesélte el a vicces sztorit, hogyan tört be, mászott át árkon-bokron, csak hogy véghez vigye a csínyt.

- Egy húszcentis combcsizmában voltam, február volt, és úgy döntöttünk, átmászunk a kerítésen. Jeges volt minden, el is nyakaltam oldalra, de akkor az sem érdekelt, csak mentem tovább becsengetni. 

kárpátirebekanyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Senki nem nyitott ajtót. Másodjára sem, harmadjára viszont a kapu magtól kinyílt valahogy. Akkor azt gondoltam, romantikusan, végtelenjelekkel kidíszítem a csempét, a falat, az ajtót. Lemásztam a mélygarázsba is, ott a kocsijának estem neki a rúzsommal. Másnap csak annyit írt a fiú, hogy "Miért pont végtelenjel?" Utána meg mehettem sikálni a kocsit. Nehezen jött le a rúzs - mesélte az egykori szépségkirálynő.

A 25 éves sztár nemrég újra szerelmes lett, a Budapest Central European Fashion Weeken mutatkozott először új párjával, akivel szemmel láthatóan nagyon boldogok. 

Sarka Kata dögös ruhába bújt

Sarka Kata harmadik gyermeke születése után a Budapest Central European Fashion Weeken ismét karcsún, dögös ruhában vett részt barátnőivel, Rogán Cecíliával és a szépségversenyekről ismert Mihálylovics Helénával. 

Ezt is szeretjük