Eddig tartott a netes szerelem? Karda Bea nem titkolja magánéleti problémáit
Karda Bea nemrég a Tabu TV riporterének mesélt kedveséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy valaki megtalálja a hozzá illő párt, az bizony kemény meló - akár hírességről, akár hétköznapi emberről van szó.

Hát még, ha már nem tartozik a fiatal korosztályhoz, akik még bulikban vagy egyéb szórakozóhelyen igyekeznek fellelni a megfelelő partnert.

A negyedik randi bejött

Jól tudta ezt Karda Bea is, ezért vágott bele 2009-ben, 59 éves fejjel a webes párkeresésbe, habár jó ideig ódzkodott az egésztől, mondván, nem neki való az internet.

Végül aztán barátnői unszolására csak belevágott a kalandba, és Ildikó álnéven próbálkozott a rengeteg jelentkező közül kiválasztani azt a férfit, akivel hajlandó volt randevúzni.

Mint a Tabu TV riporterének elmondta, fél év alatt mindössze négy találkán vett részt - ám a negyedik alkalommal emberére talált Laciban, sőt, azóta is együtt vannak!

Persze azért nem mindig telnek békésen a napjaik, ugyanis mindketten elég lobbanékonyak, így, ha felgyűlik bennük a feszültség, akkor csak nagy kiabálásokkal tudják levezetni.

15 hónapja együtt

- Már 15 hónapja működik a kapcsolatunk, de nem mondom, hogy teljesen zajtalanul. Én érzékenyebb vagyok az átlagnál, mint művészember, nála pedig, annak ellenére, hogy nagyon alkalmazkodó, van egy határ, így egy idő után ki szokott borulni a méregzsák, ahogy én mondom. Ez nekem ilyenkor nagyon nem esik jól, és óriási hiszti, majd pedig irdatlan nagy veszekedés veszi kezdetét, aminek persze nincs semmi értelme, csak egymást próbáljuk túllicitálni - vallotta be a Tabu TV-nek.

Ugyanakkor azt is elmesélte, az értelmetlen hajbakapások számát mindenképpen csökkenteni szeretnék, ezért január elsején meg is fogadták, ha lehet, nem támadják le egymást oktalanul.

Mindenesetre az énekesnő úgy véli, ha 15 évig talán nem is bírja a kapcsolatuk, azért egyelőre mindig kijöttek a veszekedésekből, így bízik benne, hogy még sok-sok kellemes közös napot tartogat számukra az élet.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük