Már másfél éve együtt! Ezzel a férfival esett szerelembe Karda Bea
Karda Bea az interneten találta meg kedvesét, Lacit, pedig nehezen lehetett rábeszélni a társkeresésre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az ismert embereknek a hétköznapi dolgok is könnyebben mennek - a párválasztást is beleértve -, a hazai sztárvilágban is akadnak olyanok, akik esetenként magánéleti problémáikat is felvállalják.

A 60 éves Karda Bea soha nem tartozott a nyilvánosságtól elzárkózó művészek közé, szerelmi ügyeibe is bepillantást enged.

Másfél éve együtt

Nyíltan vállalja, hogy párjával, a nála nyolc évvel fiatalabb Lacival egy internetes társkeresőn ismerkedtek meg, és már másfél éve boldogok együtt.

A Feminának egyébként elárulta, hogy a weboldalra álnéven regisztrált, és egy olyan fotót töltött fel, amelyen egy barna parókát és napszemüveget visel, hogy kiszűrje azokat, akik csak az ismertsége miatt szeretnének kapcsolatba kerülni vele. Ám, mint mondta, még így is akadt, aki megjegyezte, mennyire hasonlít a művésznőre.

A megértés a fontos

Saját bevallása szerint egy kapcsolatot elsősorban a tolerancia és a kompromisszumkészség tart össze, de az is nagyon fontos, hogy a felek megértsék egymást.

- A mai világban nagyon fontos egy ölelés, egy kedves szó. Ezeket én sok éven át nem kívántam senkitől, mert nem találkoztam olyannal, akinek éreztem volna a kisugárzásából, hogy tőle szükségem lenne rá. Lacinál azonnal megéreztem, hogy vele működne - vallotta Bea.

Azt is megtudhattuk tőle, hogy az első találkozót nem előzte meg hosszas levelezés, hiszen mindketten inkább a személyes találkozóban hittek, melyre végül egy hangulatos kis presszóban kerül sor.

- Összesen fél évig voltam fenn az oldalon, és még két napom lett volna a regisztráció lejártáig, ezért rövidre fogtuk a dolgot. Egyébként is mindketten úgy gondoltuk, fölösleges sokáig levelezgetni, ezért megadtuk egymásnak a számunkat, majd telefonon megbeszéltük a találkozót - árulta el Karda Bea.

Egyébként az énekesnő azt is hozzátette, mennyire felháborítónak tartja, hogy a társkeresőkön az 50-60 év közötti férfiak 90 százaléka huszonéves nőkkel szeretni ismerkedni. Mint mondta, egy-két ilyen úriembernek meg is írta a véleményét.

Fotó: Femina

Ezt is szeretjük