Nincs visszaút? Mélypontra jutott hazánk népszerű énekesnőjének párkapcsolata
Karda Bea elárulta, hogy továbbra is sokat veszekednek párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea azon hírességek táborába tartozik, akiknek egyáltalán nem okoz problémát, ha egy tévéműsorban vagy magazinban kell a magánéletükről nyíltan beszélni.

A 60 éves énekesnő például azt sem titkolta el, hogy 2009-ben az internethez fordult segítségért párválasztás ügyében: Ildikó néven regisztrált egy társkereső oldalra, ami nem sokkal később összehozta jelenlegi kedvesével, Lászlóval.

Azt hitte, nem neki való az internet

Saját bevallása szerint nem adta be könnyen a derekát, mivel ódzkodott az egésztől, mondván, nem neki való már az internet. Ám végül helyesen döntött, hiszen a negyedik randevún nem más, mint László várta őt!

Párkapcsolatuk több mint egy éve tart már, ám Karda Bea a Blikknek adott legfrissebb interjújában nem titkolta el, hogy továbbra is nagyon sokat veszekszik kedvesével, emiatt pedig válságba jutott párkapcsolata.

Pedig a Tabu TV riporterének néhány hete még azt nyilatkozta, hogy januári fogadalmuk szerint megpróbálnak nem a másiknak esni oktalanul, február végén a Reggeliben pedig már összeköltözést emlegetett.

Egyre több lett a gond

Ám hiába az ígéretek és a tervek, elmondása szerint egyre több a gondjuk a veszekedések miatt, amelyek főként annak tudhatók be, hogy bár kedvese nagyon türelmes, egy idő után ő is kiborul.

Hazánk népszerű táncdalénekesnője érzékenyebbnek tartja magát az átlagembereknél, emiatt gyakran hisztizik, a veszekedések során pedig szinte mindig igyekeznek egymást túllicitálni párjával.

Így aztán elmondása szerint a vita hevében gyakran olyan dolgokat is egymás fejéhez vágnak, amiket természetesen később megbánnak. Karda Bea azt sem rejtette véka alá, hogy harmonikusabb kapcsolatra vágyik.

Mint elmondta, nem tudja, hogy vajon meddig működik még viszonyuk, ezért aztán a mának és a pillanatnak élnek, a jövő helyett pedig arra koncentrálnak, hogy most legyenek a lehető legboldogabbak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük