Már négyszer is szakítottak! A magyar énekesnő ettől a férfitól nem tud elszakadni
Karda Bea nem szerelmes, de erősen kötődik volt kedveséhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea nincs egyedül, van egy férfi az életében, akitől évek óta nem tud elszakadni. A titokzatos ember kilétét az RTL Klub kamerái előtt fedte fel.

Barátjával, Lacival 10 évvel ezelőtt egy internetes társkereső portálon ismerkedtek meg, azóta elválaszthatatlanok.

Négyszer szakítottak

A 63 éves énekesnő elmondása szerint, ő már az első találkozáskor tudta, hogy ez a románc nem lesz sírig tartó szerelem, ugyanis a férfi rengeteg elfoglaltsága miatt csak hétvégén ért rá a kapcsolatra, a disco királynőnek ez az időbeosztás nem tetszett.

Karda Bea nem akarta telefonon megbeszélni a fontos dolgokat, és nehezen viselte, hogy fordított életet élnek: a férfi akkor volt fáradt, amikor ő szívesen csevegett volna. A szerelemnek több más buktatója is volt: Laci elmesélte, hogy Karda Bea elég sokszor mondja el ugyanazt a dolgot, pedig egyszer is elég lenne.

A sok veszekedés, konfliktus és négy szakítás ellenére sem tudnak elszakadni egymástól. Van közöttük egy olyan mély kötődés, melyet egyikük sem tud megmagyarázni.

Mindig találkozni fognak

Karda Bea boldognak tűnt a kamerák előtt, még akkor is, ha már csak barátként adtak interjút imádott Lacijával. Utoljára 2013 márciusban vetettek véget szerelmi kapcsolatuknak, de azóta is napi rendszerességgel beszélnek és találkoznak.

Az énekesnő bevallotta, hogy nem szerelmes, de valami megfoghatatlan kötődés nagyon erősen a férfihoz láncolja. Úgy gondolja, ők örökre találkozgatni fognak, és még azt sem tarja kizártnak, hogy egyszer megérkezzen az a bizonyos érzés és egymásba szeressenek.

- Ő volt már nekem a barátom, a szerelmem, az ágyasom, a vőlegényjelöltem, a haverom, az apapótlóm, a Laci nekem majdnem minden – nyilatkozta a kamerák előtt.

Fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük