"Vannak gondjaink" Nyíltan beszélt párkapcsolatáról az ismert énekesnő
Karda Bea a Reggeli stúdiójában vallott a párjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea mindig is bátran mesélt párkapcsolatáról, így rajongói jól tudják, hogy a népszerű énekesnő 16 hónappal ezelőtt az internet segítségével talált párt magának.

Persze, ahogy az már lenni szokott, közös életük nem problémamentes, ezért aztán időről időre felröppen a pletyka, hogy talán már nincsenek is együtt.

Újra szent a béke

Bea azonban igyekszik cáfolni a híreszteléseket - mint ahogy azt tette legutóbb, a Reggeli hétfői adásában is.

- Igen, valóban vannak gondjaink, de hát én egy őszinte, nyitott nő vagyok, és mindig azt mondom, amit gondolok. Sajnos egy fellépésem előtt összevesztünk, mivel hiába vagyok 40 éve a pályán, nagyon izgultam, és hát finoman szólva csúnya dolgokat vágtam a fejéhez - vallotta be a híresség.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy amint elkezdett énekelni, elszállt belőle minden rossz érzés, így nem sokáig tartott a mosolyszünet.

Bea egyébként nem tagadja, hogy hangulatingadozásai miatt olykor viták alakulnak ki közöttük, de azért azt is hangsúlyozta, hogy a párja szerencsére az ő ellentéte.

Össze fognak költözni?

Laci nagyon alkalmazkodó és nyugodt, viszont az érzelmeit kevésbé képes kimutatni - pedig az énekesnő szerint sokszor elég lenne egy ölelés, hogy őt megnyugtassa, minden rendben van.

Akárhogy is, ahogy Karda Bea a Reggeli kanapéján elmesélte, a Valentin-napot már teljes egyetértésben ünnepelték: párját még arra is rá tudta venni, hogy 30 év után végre megpróbálja abbahagyni a dohányzást - a férfi ugyanis szívecskék helyett a leszokást segítő tapaszokat kapott ajándékba!

Sőt, lehetséges, hogy hamarosan összebútoroznak, és kipróbálják, milyen lenne együtt élni - elvégre lakva ismerszik meg leginkább a másik.

- Telefonon szoktuk a legnagyobbakat veszekedni, és ez nem jó, hiszen így nehéz a konfliktusokat megoldani, ezért az sem kizárt, hogy összeköltözünk - árulta el Bea.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük