Családi fotók! Nézd meg, micsoda szépséggé érett Karda Bea lánya
Karda Beáról egy bizonyos oknál fogva csak nagyon kevesen tudják, hogy édesanya is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, hogy Karda Bea énekesnőnek és volt férjének, Som Lajosnak van egy közös lánya.

A 28 éves hölgy azonban nem ápol túl szoros kapcsolatot a családdal, Bea pedig élete egyik legnagyobb fájdalmának érzi, hogy nem igazán sikerült lányához közel kerülnie.

Messzire menekült

Bea lánya húszéves volt, amikor elhagyta a családi fészket. Annyira elege volt szülei médiaszerepléséből és főleg abból, hogy édesanyja a bulvár folyamatos főszereplője, hogy egészen Baliig menekült. Azóta nyolc év telt el, de nem javult a helyzet, Bea nagyon ritkán látja a lányát.

- Életem egyik legnagyobb fájdalma, hogy a lányom elment külföldre. Azt mondta, minél messzebb szeretne menni, nem akar a szülei, a média árnyékában élni.

Majdnem belehaltam, amikor el kellett engedni a kezét, hiszen azt sem tudtam, hogy hova megy, mi lesz vele. Folyton csak az járt a fejemben, nehogy valami baja legyen, el ne rabolják! - mesélte az énekesnő Szily Nóra műsorában.

Nagyon magányos volt

Nem sokkal szülei elvesztése után költözött el a lánya, amit nagyon nehezen viselt az énekesnő. Ebben az időszakban rettenetesen magányosnak érezte magát, hiszen párkapcsolata sem volt.

Még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, de szerencsére ezt hamar kiverte a fejéből. Mára újra teljesen kiegyensúlyozottnak érzi magát, és reméli, hogy egyszer a lányával is jobb lehet még a viszonya.

Hihetetlen, de a szőke ciklon idén ünnepelte hatvanadik születésnapját. Néhány hete Bea volt a vendég Hajdú Péter Frizbi című műsorában, ahol egy másik meghívott, Fekete Pákó hitetlenkedve ismételgette, hogy mennyi idős az énekesnő.

A szőkeség nem kérte ki magának, bevallotta a korát, sőt, felállt és meghajolt, miközben a közönség tapsolt.

Fotók: kardabea.hu

Ezt is szeretjük