Hajszálon múlott az élete! Először beszélt autóbalesetéről az énekesnő
Karda Bea szerint nem sokon múlott, hogy nem történt tragédia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltban Karda Bea volt Joshi Bharat vendége a FEM3 csatornán futó Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban.

A 61 éves énekesnő a beszélgetés során többek között felidézte azt a hat évvel ezelőtti balesetét is, amelyet saját bevallása szerint csodával határos módon élt túl.

Hazafelé utaztak

2005. augusztus 13-án éjszaka ugyanis hazafelé utazott munkatársaival egy fellépésről, amikor egy autó váratlanul beléjük rohant hátulról.

Elmondása szerint ők a megengedett 100 km/órás sebességgel haladtak, a mögöttük lévő gépkocsi sebessége viszont 160 km/óra volt.

Mint később kiderült, a sofőr elaludt a volán mögött, az ütközés erejétől pedig autójuk felborult.

Karda Bea felidézte a baleset pontos körülményeit, elmondta, hogy sosem szokott a hátsó ülésen ledőlni, aznap éjszaka viszont mégis az alvás mellett döntött - alig két perccel később pedig már meg is történt a baleset.

"Dolgom van még"

Elmondása szerint csak ennek köszönhető, hogy életben maradt, ha ugyanis az ütközés pillanatában ülő helyzetben tartózkodik a jobb hátsó ülésen, akkor a fejét minden bizonnyal szétzúzta volna az ablaküveg.

A balesetet viszont végül megúszta egy fájdalmas sérüléssel - óriási púp nőtt az arcán -, és ahogyan ő fogalmazott, egy komoly idegösszeomlással.

- Őszinte legyek? A mai napig nem értem, hogy ott miért maradtam meg. Úgy látszik, meg kellett maradjak, mert dolgom van még - nyilatkozta Karda Bea, aki a történteteket újjászületésként fogta fel.

Ezt is szeretjük