Karda Beát majdnem agyonnyomta rajongója - A furcsa balesetről mesélt
Karda Bea kis híján úszta meg sérülés nélkül az incidenst.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea közel a hetvenhez még mindig gőzerővel koncertezik. Köztudottan szereti bevonni a közönséget fellépésein, egyik szilveszteri koncertjén is így tett, aminek egy szerencsétlen baleset lett a vége.

Karda Bea a Life TV népszerű beszélgetős műsora, a Nyugi! Köztünk marad vendégeként emlékezett vissza az ominózus estére. 

Karda Beára ráesett a rajongója

Egy fergeteges szilveszteri koncertet adott, a tömegben kiszúrta az egyik lelkes rajongóját, akit fel is hívott a színpadra. 

- Egy laza 200 kilós pasit hívtam fel, hogy twisteljen velem az egyik dalomra. Boldogan jött, mellém állt, és úgy belendült jobbra-balra a tánclépésekkel, hogy a szemem sarkából hirtelen csak annyit láttam, hogy megindul, elkezdett dőlni felém - mesélte a műsorban.

karda-bea-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Szerencsére a szőke díva gyorsan reagált, és félreugrott a ráomló férfi elől, mindössze a cipőjének sarka bánta az esetet, így a következő fellépésén kénytelen volt lábbeli nélkül színpadra állni és megmutatni. 

Mindössze pár pillanat műve volt, hogy nem lettem kilapítva

- viccelődött a 69 éves sztár.

A talkshow többi vendége, Esztergályos Cecília és Bay Éva a történet hallatán hangos kacagásban tört ki. Utóbbi azzal heccelte Karda Beát, hogy egy másik pasit is fel kellett volna hívnia a színpadra segítség gyanánt, aki a másik pár cipőjének törte volna le a sarkát.

Karda Bea bikiniben

Karda Bea üzenetet szeretne közvetíteni kortársainak a bikinis képeivel, hogy sosem szabad elhanyagolni magunkat. Az énekesnő mellett Szűcs Judith, Csongrádi Kata, Sütő Enikő és Bíró Ica bikinis fotói is nagy sikert arattak. Nézd meg, milyen remek formában vannak hatvan feletti magyar sztárhölgyeink!

Ezt is szeretjük