Fotók: élő adásban ütötte meg Kárász Robit a vendége! Ezért húzott be neki
A Mokka nézői nem mindennapi jelenetnek lehettek ma reggel tanúi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett a ma reggeli Mokkában behúzott párat Kárász Róbert műsorvezetőnek. Fásy Ádám lánya azt akarta bemutatni, hogyan halad Miló Viki korábbi profi ökölvívó edzéseivel. Mint mondta, diétázik is, de nem a leadott kilók számában gondolkodik, az a célja, hogy elégedett legyen, amikor a tükörbe néz. 

Demcsák Zsuzsa javasolta műsorvezetőtársának, hogy tartsa ő az ütéseket felfogó kesztyűt, így megtudhatja, mekkora ütőereje van Zsüliettnek, később pedig egy jobb horgot és erősebb ütéseket is forszírozott.

- Tényleg, ezt hadd próbáljam ki. De arcra nem ér, jó? Vannak gyerekeim, azt szeretném azért mondani. Ekkora orrba, ha beletalálsz, akkor utána az életbe nem tudok kamera elé állni, pedig ennek biztosan sokan örülnének - vicceskedett Kárász Robi, aki később arra utasította az operatőröket, ne vegyék oldalról, nehezményezte, hogy az orrára fókuszálnak.

Nézd meg képes összeállításunkban, hogyan bokszolt Fásy Zsüliett Kárász Róberttel! Azon is meglepődsz, mekkora lett a mulatós műsorvezető lánya.

Címlapkép: TV2 Sajtószoba.

15 éves lett Szandi lánya! Blanka egyre szebb tinédzser

Gyönyörű képek készültek Szandi és Bogdán Csaba 15 éves lányáról, Blankáról.

Ezt is szeretjük