Kárász Róbert nagyobbik lánya már 25 éves: Anna gyönyörű nő lett

Kárász Róbert két lány édesapja, a kisebbik szeptemberben kezdte a gimnáziumot, a nagyobbik idén diplomázott.

karasz-robert-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárász Róbert 2021. november elsején ünnepelte az 52. születésnapját, pár nappal korábban pedig nagyobbik lányát, Annát ünnepelte, aki 25 éves lett. Erről a büszke apa fotókat is megosztott a közösségi oldalán. 

Az ATV műsorvezetője a 2019-es évet szingliként kezdte meg, nyolc év után ért véget kapcsolata a menyasszonyával, Rózával, mert más irányba tartott az életük. Élvezi az egyedüllétet, szerinte egy bizonyos kor után sok férfi már nem vágyik arra, hogy mindenképp legyen mellette egy nő. Annak kifejezetten örül, hogy több időt tud tölteni a lányaival. 

Kárász Róbert lánya, Anna 25 éves lett

- Bár két fantasztikus lánynak voltam mindig az édesapja, azt láttam, hogy voltak olyan évek, amikor nem azt mondom, hogy elhanyagoltam őket, de mégis kevesebb figyelmet fordítottam rájuk, mint amennyit lehetett volna - mesélte szeptemberben a Blikk+Győző egyik adásában.

Most nagyon jó, szoros a kapcsolatuk, sok időt töltenek együtt, de ahogy nőnek, egyre ritkábban mondják, hogy szükségük van valamiben az édesapjukra. 

- Anna most fejezte be az ötödik évét az egyetemen, lediplomázott a Károlin kommunikáció szakon, kirepült a nagybetűs életbe, a kisebbik most kezdte el a gimit.

Anna lánya 1996-ban született, Rozi 2005-ben jött a világra. Az előbbi a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció és média szakán végzett.

Kárász Róbert sosem befolyásolta a döntéseiben, így külön örült, hogy nagyobbik gyermeke magától jelentkezett, hogy rendezvényszervezőként részt venne az apja egyik szívügyeként tekintett jótékonysági programjában, az Ezer Lámpás Éjszakája koncertsorozatban. Anna szakterülete a vizuális kommunikáció volt az egyetemen, így a gyakornokoskodás mellett egy operatőrrel anyagokat is készítettek. 

Stohl András lányai közös fotón

Stohl András kisfia, Andriska 2014-ben született meg, addig a színész, műsorvezető lányos apuka volt. Legidősebb lánya, a táncművész és műsorvezető Luca szeptember elején ment férjhez, és októberben lett 29 éves. A középső, Rebeka 24 esztendős, volt élettársától, Ancsikától született legkisebb lánya, Franci szeptemberben ünnepelte a 13. születésnapját.  

Ezt is szeretjük