Fotó! Még Magdi anyus sem ismerne rá Kertész Gézára
Németh Kristóf három hét kényszerpihenőre vonult, így Kinga férjének szerepét új színész játssza.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedvenc sorozataikat pontosan azért szeretik a nézők, mert epizódról epizódra ugyanazokkal a kedvelt vagy gyűlölt szereplőkkel találkozhatnak a tévéképernyőn keresztül. Olykor azonban előfordul, hogy - ilyen vagy olyan okok miatt - a kedvenc karakterek alakot váltanak.

Az ideiglenes Géza: Karalyos Gábor (A kép forrása: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond)

Természetesen a Barátok köztben is előfordult már ilyesmi: ismeretes, hogy a Csifó Dorina által játszott Noémit később Gonda Kata alakította, és Tilda sem mindig Szabó Erika által kelt életre.

Három hét kényszerpihenő

Ám a mostani változás mindeddig egyedülálló a sorozat életében: a Kertész Gézát megformáló Németh Kristófot ugyanis mindössze három hétre váltja le Karalyos Gábor színész.

A cserére azért volt szükség, mivel Németh Kristóf december óta komoly bokagyulladással küzd, feltehetően megerőltetés miatt, így bármennyire is szeretné, képtelen eleget tenni színészi feladatainak.

A minden hétköznap sugárzott sorozatban azonban elengedhetetlen a jelenléte, ezért döntött úgy Kalamár Tamás producer, hogy egy másik színésszel veszik fel a jeleneteit, így biztosítva a sztár nyugodt és biztos felgyógyulását.

Új pasi, régi szerep

Balogh Edinának, azaz Kingának persze nem lehet oka panaszra, hiszen jóképű férjét egy ugyancsak sármos – ráadásul öt évvel fiatalabb - pasi helyettesíti, aki ráadásul színészként sem utolsó.

Az 1980-as születésű Karalyos Gábor 2002-ben kapta kézhez diplomáját a Színművészeti Főiskolán, azóta pedig már több színházban is a világot jelentő deszkákra állt.

Mind a drámákban, mind a vígjátékokban, sőt, még az operett műfajában is megállja a helyét. Néhány éve pedig a Radnóti Színház társulata a legjobb színésznek szavazta meg, és neki adományozták a Radnóti-Nokia díjat.

De a film sem ismeretlen műfaj számára: a közönség láthatta egyebek közt a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című alkotásokban is – ez utóbbiban a főszereplőt, Palit játszotta.

Ezt is szeretjük