Fotó! Még Magdi anyus sem ismerne rá Kertész Gézára

Németh Kristóf három hét kényszerpihenőre vonult, így Kinga férjének szerepét új színész játssza.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kedvenc sorozataikat pontosan azért szeretik a nézők, mert epizódról epizódra ugyanazokkal a kedvelt vagy gyűlölt szereplőkkel találkozhatnak a tévéképernyőn keresztül. Olykor azonban előfordul, hogy - ilyen vagy olyan okok miatt - a kedvenc karakterek alakot váltanak.

Az ideiglenes Géza: Karalyos Gábor (A kép forrása: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond)

Természetesen a Barátok köztben is előfordult már ilyesmi: ismeretes, hogy a Csifó Dorina által játszott Noémit később Gonda Kata alakította, és Tilda sem mindig Szabó Erika által kelt életre.

Három hét kényszerpihenő

Ám a mostani változás mindeddig egyedülálló a sorozat életében: a Kertész Gézát megformáló Németh Kristófot ugyanis mindössze három hétre váltja le Karalyos Gábor színész.

A cserére azért volt szükség, mivel Németh Kristóf december óta komoly bokagyulladással küzd, feltehetően megerőltetés miatt, így bármennyire is szeretné, képtelen eleget tenni színészi feladatainak.

A minden hétköznap sugárzott sorozatban azonban elengedhetetlen a jelenléte, ezért döntött úgy Kalamár Tamás producer, hogy egy másik színésszel veszik fel a jeleneteit, így biztosítva a sztár nyugodt és biztos felgyógyulását.

Új pasi, régi szerep

Balogh Edinának, azaz Kingának persze nem lehet oka panaszra, hiszen jóképű férjét egy ugyancsak sármos – ráadásul öt évvel fiatalabb - pasi helyettesíti, aki ráadásul színészként sem utolsó.

Az 1980-as születésű Karalyos Gábor 2002-ben kapta kézhez diplomáját a Színművészeti Főiskolán, azóta pedig már több színházban is a világot jelentő deszkákra állt.

Mind a drámákban, mind a vígjátékokban, sőt, még az operett műfajában is megállja a helyét. Néhány éve pedig a Radnóti Színház társulata a legjobb színésznek szavazta meg, és neki adományozták a Radnóti-Nokia díjat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

De a film sem ismeretlen műfaj számára: a közönség láthatta egyebek közt a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című alkotásokban is – ez utóbbiban a főszereplőt, Palit játszotta.

Ezt is szeretjük