Ő Kapócs Zsóka párja: először szerepelnek közös fotón
Kapócs Zsóka először posztolt olyan képet, amelyen gyermeke édesapjával, Simek Péterrel szerepel.

kapócs-zsóka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a magánéletéről van szó, Kapócs Zsóka nagyon megfontolja, mennyit és hogyan posztol. Párjával még sosem szerepelt közös fotón ez idáig, gyermekéről pedig kizárólag olyan képeket tesz közzé a közösségi médiában, amelyeken nem látni az arcát.

Hosszú évek után tört meg a jég, vasárnap este kirakott egy közös fotót gyermeke jóképű édesapjával. Az egykori válogatott labdarúgóval gyönyörű párt alkotnak.

Kapócs Zsóka és párja

Szerelmével első közös nyilvános fotóját a Facebook-oldalán keresztül itt meg lehet nézni. A rajongói imádták, hogy végre szerelmével együtt láthatják őket, pár óra alatt több ezer lájkot kapott a bejegyzés.

kapócs zsóka 1
Fotó: TV2/Mokka

Az egykori szépségkirálynőnél ugyan ritkaságnak számít, hogy megmutassa családját, mesélni néha szokott róluk. A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként elmondta, milyen idilli az életük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem kis logisztikai feladat, hogy szakítsanak időt egymásra, hiszen mindketten sokat ingáznak: Simek Pétert Székesfehérvárra szólítja a munka, a Videoton csapatnál dolgozik, illetve a televízióban is láthatjuk, míg Kapócs Zsóka Budapest és Mosonmagyaróvár között ingázik.

kapócs
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Azért néha találkozunk otthon. Peti mindennap megy le, jön fel. Én csak pénteken és szombaton megyek az üzletbe. Én sokat tudok otthon lenni, mert onnan dolgozom - ecsetelte.

2018-ban vállalták fel először a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, kisfiuk, Borisz is ebben az évben jött a világra. Igazi harmonikus családot alkotnak. 

Kapócs Zsóka kisfia

Kapócs Zsóka életében a gyermekvállalás kérdése volt az egyetlen, amikor nem volt magabiztos. Mielőtt 2018 áprilisában életet adott volna fiának, már hat éve vágyott az anyaságra. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük