A TV2 műsorvezetője a házasságát is felrúgta nős kollégájáért
Kandász Andrea 19 éve maga sem gondolta volna, hogy menthetetlenül szerelmes lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea és operatőr férje, Borszéki Ferenc idén ünneplik házasságuk 19. évfordulóját. Akkor ismerkedtek meg, amikor elindult a TV2, nekik pedig négy napra Prágába kellett utazniuk, hogy Václav Havellel és Göncz Árpáddal interjút készítsenek, és onnan bejelentkezzenek. Nem gondolták, hogy pár héttel később mindent elsöprő szerelem alakul ki köztük, hiszen mind a ketten házasságban éltek.

- A négy nap alatt rengeteget beszélgettünk, de egyébként semmi nem történt. Mind a kettőnknek jól működött a házassága. Én akkor a húszas éveim elején voltam, már túl egy gyűrűs vőlegényen, egy váláson, és már férjnél voltam egy harmadik emberrel. Nyilván nem arra hajtottam, hogy legyen még egy férjem, viszont az éreztem, hogy még nem a másik felemmel élek - mesélte Kandász Andrea a FEM3 Caféban.

Miután hazaérkeztek, Feri hat hétig kerülte Andreát, aki ezt egy véletlen találkozás során szóvá is tette a férfinak, mire az azt válaszolta: "persze, hogy kerüllek, mert szerelmes vagyok beléd".

- Ő elköltözött egy pár hónap múlva a feleségétől, de nem rakott rám semmiféle terhet. Annyit mondott, csak akkor fogadja el, hogy nem megyek vele, ha úgy érzem, a lányomnak ez probléma lesz. Szép lassan megismertettem Lolitával, rendesek voltak a párjaink is. Végül ez egy nagyon ideális válás lett, persze sok elengedési fájdalommal - osztotta meg a nézőkkel a TV2 Kalandjárat című műsorának műsorvezetője.

Fotó: FEM3 Café

Ő Széll Tamás párja - A Bocuse d'Or magyar sztárja érte rajong évek óta

Széll Tamás és Szabina nemcsak a magánéletben, de a munkában is a társak.

Ezt is szeretjük