"Élvezem ezt a kettős életet" Kamarás Iván nem vágyik haza Los Angelesből?
Kamarás Iván lassan harmadik éve tanul és dolgozik kint az Államokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan magyar színész próbált szerencsét Hollywoodban, a legtöbbjüknek azonban csak álom maradt a nemzetközi hírnév. Volt, aki csak epizódszerepeket kapott, mások inkább hazajöttek.

Kamarás Iván itthon az egyik legtöbbet foglalkoztatott színész volt, másfél éve azonban úgy döntött: Los Angelesben próbál szerencsét.

Tanulni ment ki az Államokba

Kamarás Iván, aki sikeres színházi és filmes munkák sorával a háta mögött vágott neki a tengerentúlnak, a közelmúltban hazaérkezett, és a Fél Kettő műsorában készséggel mesélt a kint töltött időszakról.

- Előbb filmrendezői szakra hallgattam be, majd a Johnny Coppola vezette filmes, színészi kurzusra jártam. Beugrottam kisebb-nagyobb munkákba is, amik adódtak. Most legutoljára pedig, amikor kint töltöttem egy pár hónapot, akkor három kisfilmben volt szerencsém játszani - mesélte.

Nem titok tehát, hogy Iván tanulni ment ki Los Angelesbe, főként színészi és rendezői ismereteit szerette volna bővíteni, ezért különféle kurzusokat végzett el.

Mindegyik próbálkozást izgalmas kísérletként élte meg, sőt, egyik első munkájának már látható eredménye is van, a Love Affair of Sorts című film nemrégiben jött ki az USA-ban.

Lassan három éve él kétlaki életet

Iván saját bevallása szerint nagyon sok időt töltött a színházban, ezért akart váltani a filmezés felé. A színész számára a filmezés a mai napig nagy szenvedély és hobbi, ez érdekli, ez inspirálja.

Amerikában a színházi és a filmes munka élesen el is válik egymástól, ezért jobban lehet egyikre vagy másikra koncentrálni. Iván szerint a kétféle munka két különböző színészi metódust és technikát kíván, amiből őt a filmezés érdekli leginkább.

- Az élet most hozta úgy, hogy megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy befizessek egy-két ilyen kurzusra. Mondhatom azt, hogy saját magamat szponzorálom. Kissé hosszúra is nyúlt a tanulmányút, hiszen lassan már a harmadik évet kezdem kint - vallotta be a 38 éves színész, aki egyébként egyelőre élvezi ezt a kétlaki életet.

- Szeretem ezt a kettőséget, minden előnyével és hátrányával együtt, ezt az állandó bizonytalanságot és újszerűséget, amit hoz magával. De itthon is szeretek lenni, ideköt a családom és számtalan egyéb dolog - zárta a beszélgetést Iván, aki a nyári vakáció után ismét visszautazik az Államokba.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük