2010-ben szépségkirálynővé koronázták: Kaló Jennifer ma már kétgyermekes édesanya

Kaló Jennifer első fiát 2015-ben, a másodikat 2021-ben hozta a világra.

kalo-jennifer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kaló Jennifer nevét 2010-ben ismerhette meg az ország, amikor a Miss World című műsorban elnyerte a Miss Earth Hungary címet. A barna bombázó akkor már rutinosan lejtett végig a produkció színpadán, hiszen előtte évekig modellkedett. Számos országban dolgozott, például Kínában, Isztambulban és Barcelonában is akadtak munkái.  

33 éves korára a külseje és az élete is sokat változott. Megvált a sötét tincsektől, és immár szőke hajú, kétgyermekes édesanyaként éli a mindennapokat. 

Kaló Jennifer kétgyermekes édesanyaként éli az életét

Nagyon hamar megfogadta, hogy fiatal anyuka szeretne lenni, ehhez pedig tartotta is magát. Első gyermekét 2015-ben, 27 esztendősen hozta a világra. Családja azóta négytagúra bővült, kisebbik fiának, Ezrának 2021 júliusában adott életet. 

Kaló Jennifer 2010-ben A Királynő című műsorban.
Kaló Jennifer 2010-ben A Királynő című műsorban.
Fotó: RTL Klub/Miss World

Az édesanya szerint a két hónapos csöppség igazi mintababa, aki végigalussza az éjszakákat, és türelmesen vár a sorára, ha anyukájának épp a bátyjával kell foglalkoznia.

- A mai napig cseng a fülembe, amikor eljöttünk a kórházból, azt mondta a gyerekorvos, hogy jó babázást. És ez tényleg így lett. A második sokkal könnyebb, nyugodtabb. Nagyon jók az éjszakáink is, hat-hét órát már végigalszik - árulta el a Fókuszban.

kaló-jennifer-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 33 éves szépségnek pár nehézséggel azért meg kell küzdenie, idősebbik fiánál felütötte a fejét a testvérféltékenység, ezért különösen ügyelnie kell arra, hogy Áronnal is kellő időt töltsön.

- "Ezt most miért kellett?”, "Tök jól elvoltunk hárman!” - őt ez eléggé megviseli. Mi nem abba a csoportba tartozunk, hogy minden happy, jön a kis tesó. Ez egy kicsit most már enyhült, de azért még mindig lehet érezni. Például nem engedi, hogy Ezrát bevigyem a szobájába.

Igyekszik okosan venni az akadályokat, ezek mellett pedig még arra is jut ideje, hogy a munkát is beiktassa pár óra erejéig. Belsőépítészként dolgozik, édesanyja a főnöke. 

Laky Zsuzsi férje

Laky Zsuzsit 2003-ban ismerte meg az ország, amikor ő nyerte el a Miss Európa címet. Bár számos lehetősége lett volna arra, hogy megvesse a lábát a szépségiparban, ő mégis úgy döntött, nem rivaldafényben szeretné élni az életét. Szerető családanya lett belőle sármos férje oldalán. Képeken mutatjuk a kedvesét.

Cover-fotó: RTL Klub/Miss World 2010

Ezt is szeretjük