Kálmán Olgát alig ismertük fel új frizurájával: az 55 éves sztár ennyire fiatalos lett

Kálmán Olga úgy döntött, búcsúzik a hosszú hajtól, ismét rövid frizurára váltott.

kalman-olga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kálmán Olga sokaknak még mindig rövid frizurával ugrik be, pedig miután 25 év tevevíziózás után politikai pályára lépett, a hajviseletét is megváltoztatta. 

2021 óta hosszú, frufrus hajjal szerepelt, ami megosztotta a követőit, de még a családján belül sem volt egyetértés abban, mi áll neki jól. 

Kálmán Olga haja

Kálmán Olga tavaly tavasszal azt mesélte, a férje a rövid hajat pártolja, de a gyerekei, akik éveken át csak rövid tincsekkel láttak, megtiltották, hogy levágassa az egy év alatt megnövesztett haját.

2022 márciusában még hosszú hajjal szelfizett, mostanra azonban úgy tűnik, az 55 éves sztár megunta a hosszú fürtöket, mert a Facebook-oldalán egy rövid bob fazonnal jelentkezett be. „Tadaam! A “rövid” vagy “hosszú” vitát ezennel lezártam. És aki most azt írja, hogy mégis jobb volt a hosszú, azt nem olvasom el" - írta a képhez. 

Friss fotója kommentlavinát indított el, szerda délután óta 1700 hozzászólás érkezett rá. A többség szerint jó döntés volt a váltás, sokkal fiatalosabb az új frizurája, és előnyösebb is, mint a hosszú haj. 

 „Nagyon király százszor jobb, mint volt, egy tini lett Önből.”

„Ez nagyon jó! Nem mintha szüksége/d/ lenne rá, de minimum 10 év mínusz!

A cikk az ajánló után folytatódik

„Nekem tetszik, jobban áll, mint a hosszú haj. Viszont az Egyenes beszéd műsorában jobb volt. De majd alakul az.”

"Drága Olga, a frizura a gyengém, és állítólag van is hozzá érzékem. Remekül áll Önnek ez a frizura. Az egyéniségéhez illik. A hosszú haj nem volt előnyös, és én már úgy súgtam volna, hogy a karakteréhez a félhosszú a nyerő. Örülök a döntésének."

Nézd meg Terecskei Ritát rasztahaj nélkül!

Terecskei Rita az 1999-ben alakult Zanzibár együttes énekesnőjeként lett ismert, akinek rasztahaja hosszú éveken át a védjegye volt. Egy időre búcsút intett ennek a hajviseletnek, amit megsínylettek a tincsei. 

Cover-fotó: MTI/Kovács Anikó

Ezt is szeretjük