"Sokkal többet ér a dalom ennél" - Panaszolta a Facebookon az énekes
Kállay-Saunders András nagyon elkeseredett, hiszen épp a születésnapján érte csalódás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kállay-Saunders András számára hatalmas csalódással zárult az Eurovíziós Dalfesztivál szombati elődöntője.

A Megasztár 5 felfedezettje ugyanis nem jutott tovább a döntőbe, aminek szerinte több oka is volt.

Nem kapott segítséget

Az énekes pénteken még arra biztatta rajongóit hivatalos Facebook-oldalán, hogy szavazzanak rá a szombati elődöntőben. Ám a megmérettetés nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna.

András nem jutott tovább a döntőbe. Ez szerinte részben azért történt így, mert a közönség egy ideig nem tudott szavazni I Love You című dalára, másrészt a műsorban jelentkező technikai problémákat okolja kudarcáért.

- Nem működött a fülesem, és vissza lehet nézni, a kisfilm közben ordítottam a stábnak, meg ütöttem a fülemet. De mondták, hogy öt másodperc múlva adás, senki nem segített - panaszolta.

A születésnapján csalódott

András nagyon bízott abban, hogy a szavazók segítségével ott lehet a döntőben, de nagyot csalódott, ráadásul épp a születésnapján.

- Nagyon szép, hogy meg lesz javítva a technika, de kár, hogy nem lehetett már jó ma este. Én most először mondom életemben, hogy nem ezt érdemeltem. Sokkal többet ér a dalom ennél - írta hivatalos Facebook-oldalán az énekes.

A keserű csalódás ellenére igyekszik optimista maradni. Az I Love You című dalhoz hamarosan klipet forgat, és további nagy terveket szövöget.

- A cél az, hogy az egész világ megismerje a dalt. Folytatódik az álom... soha nem állok meg! Imádom a csapatomat, ti vagytok a legjobbak - tette hozzá.

Fotó: Bárka.hu

Ezt is szeretjük