Megszületett Juga Veronika harmadik gyereke – A Barátok közt egykori sztárja kisfiúnak örülhet
Juga Veronika már háromszoros édesanya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Juga Veronika egy csapásra sztár lett, amikor 17 évesen bekerült a Barátok közt alapcsapatába. Az RTL Klub 1998 októberében indult sorozatában éveken át ő alakította Berényi Katát, Zsuzsa és András lányát. Karaktere sok kalamajkát okozott a Mátyás király téren, és persze románcokba is keveredett: először Novák Csabába szeretett bele, majd a nála jóval idősebb Kertész Gézával is összejött. Karakterét 2004-ben kiírták a sorozatból, a történet szerint Londonba ment tanulni, majd ott is kezdett el dolgozni.

Első gyermeke, Marci 2003-ban született, a kisfiú édesapjával 2005-ben szakítottak. 2014-ben új párját egy kislánnyal ajándékozta meg, másfél héttel ezelőtt pedig egy kisfiúval gyarapodott a családja – írja a Ripost.

juga-veronika
Fotó: DFP/Schumy Csaba

Samu augusztus 13-án jött világra, az októberben 37. születésnapját ünneplő Juga Veronika azt írta, élete harmadik legcsodásabb élménye volt a szülése.

"Már egy hete, hogy minden nap felidézem a harmadik szülésem, ami az egyik, szigorúan sorszámozva, a harmadik legcsodálatosabb élmény az életemben. Nagyon hálás vagyok a szerelmemnek mindenért. És a bábáimnak is, akiknek köszönthetően végtelenül erősnek éreztem magam."

A Barátok közt egykori sztárja évek óta kerüli a rivaldafényt, a legutolsó információk szerint social media menedzserként dolgozik.

Ezt is szeretjük