Judy és férje fejében is megfordult a válás: elárulta, hogy lábaltak ki a mélypontokból
Judy házasságában is előfordultak nehéz időszakok, de a problémáikat mindig meg tudták beszélni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy és férje tíz éve házasok: amikor 2011 októberében kimondták a boldogító igent, az énekesnő várandós volt a kislányukkal, Majával, már a hetedik hónapban járt. 

Megismerkedésükkor sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatuknak, mert Balázs 21 esztendős volt, a Groovehouse énekesnője pedig 33, és még hivatalosan házasságban élt, még ha az akkorra már meg is romlott. Rácáfoltak a kétkedőkre, boldog családot alkotnak tízéves lányukkal. A 47 éves sztár a Best magazinnak azt nyilatkozta, ma sem csinálna másképp semmit. 

Judy fejében is megfordult a válás

Ha vitatkoznak is, általában apróságokon teszik, de az egy évtized alatt az ő házasságukban is voltak mélypontok. 

- Voltak komolyabb összezörrenéseink is, mélypontok, amikor mindkettőnknek eszébe jutott a válás is. De a józan eszünkre és a szívünkre hallgattunk, nem váltunk el - vallotta be Judy. 

Mindent megbeszéltek, a férje amúgy is az a típus, aki nem engedi a szőnyeg alá söpörni a problémákat. A szeretet és a józan ész mellett az énekesnő szerint a tízéves, szép múltjuk is erős összetartó erőt jelent. 

Az emlékeink mindig segítettek visszakanyarodni a közös útra. Tartalmas életünk van. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Judy bevallotta, egyetlen dolgot bán csak néha, hogy nem született még egy gyermekük, ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy már Maja is egy csoda az életében, mert az orvosok azt mondták neki, nem lehet gyermeke. Két évvel ezelőtt újra várandós lett, de a magzatot a 12. hétben elveszítette, műtéti beavatkozásra is szüksége volt, erről 2021 júliusában beszélt először. Hisz abban, hogy ez is okkal történt.

- Ha el is szomorodom miatta, akkor az azért van, mert a lányunknak nincsen testvére. Pedig Balázzsal tudjuk, milyen jó testvérekkel felnőni. Most 47 éves vagyok, fitt és egészséges, és láttunk már csodákat. Ki tudja, lehet, a Jóisten újra megáld minket. 

Pápai Joci megcsalta feleségét

Pápai Joci és felesége húsz éve vannak együtt jóban-rosszban. Az énekes többször beszélt már arról, hogy Anita akkor is a hű társa volt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek. Amikor az első gyermekükkel volt várandós, az abortuszon gondolkodtak, annyira szegények voltak. Arról azonban tavaly októberben beszélt először, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta. 

Ezt is szeretjük