Meglepő, Judy melyik ismert sztár párja volt: az énekesnő 25 év után mesélt róla
Judy és Kárpáti Zsolt között a szerelem másfél év után barátsággá szelídült.

judy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy és a Groovehouse egykori dobosa, Nagy Roland 2007 júliusában tartották kétszáz fős esküvőjüket, de a házasság másfél év után zátonyra futott, 2009 februárjában kiderült, válnak, már külön is költöztek. 

Az énekesnőnek a nehéz döntést egy új szerelem segített meghozni, 2008-ban ismerte meg a 12 évvel fiatalabb Balázst. A nagy korkülönbség miatt sokan féltették, de az idő őket igazolta, 2011-ben összeházasodtak, és az év decemberében megszületett kislányuk, Maja.

Judy és Kárpáti Zsolt

Azt csak kevesen tudják, hogy Judynak egy másik zenész is a párja volt, mégpedig a Groovehouse-ból ismert Kárpáti Zsolti.  

judy-karpati-zsolt
Fotó: Sláger FM

- A kapcsoltunk és az egész Groovehouse úgy indult, hogy mi egy pár voltunk. Nagyjából másfél évig tartott az egész, de tragédiák sora történt velünk ez idő alatt. Jobbnak láttuk, ha elengedjük egymást ilyen szinten. A nehéz időszak után úgy döntöttünk, hogy mindent félreteszünk, szeretnénk továbbvinni a zenekart és barátilag folytatjuk tovább - árulta el a 95.8 Sláger FM-en Judy. 

Ha a szerelem el is múlt, a barátság megmaradt, és nagyon is tartósnak bizonyult, állítása szerint nincs még egy ilyen barátja, mint Zsolti. 

- Ez a legrégebb óta tartó barátságom, jól működünk együtt a munkában, de a hétköznapokban is számíthatunk egymásra. Napi szinten beszélünk, annyira szoros a viszonyunk, hogy előfordult már az is, hogy Zsolti ment a gyerekemért, mert mi nem értünk volna oda. Nem csoda, hogy van, aki azt hiszi, ő a gyerekem apja - tette hozzá nevetve. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Bírom, hogy ilyen. Sok dologban a totális ellentétem, de remekül kijövünk egymással. Egyetlen dolog van, amit nehezen viselek nála, az állandó késése - mondta a Sláger Reggelben Kárpáti Zsolt, aki jól tudja kezelni Judy habitusát. 

A Groovehouse énekesnője bármikor számíthat zenésztársára, akit imád, csak egy tulajdonsága van, ami néha idegesíti. 

- Rettentően türelmetlen típus! Ő az, aki simán ledudál bárkit, én meg inkább elsüllyedek, ha mellette ülök, és ilyet tesz. Ettől függetlenül mindent kedvelek benne, remek ember, bármikor, bármiben számíthatok rá, és ez fordítva is így van.

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott, igaz, annak idején látszatkapcsolatnak indult a viszonyuk.

Cover-fotó: Instagram/Judy

Ezt is szeretjük