"Gyűlöltem belenézni a tükörbe" - Judy a balesete utáni arcát utálta eleinte
Judy a balesetének feldolgozásáról vallott a FEM3 Caféban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy élete egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozott, amikor 1998 decemberében autóbalesetet szenvedett. A tragikus esemény következtében szinte minden csont eltört az arcában, emiatt számtalan alkalommal kés alá kellett feküdnie, összesen 36 alkalommal operálták meg az arcát. Ma a Groovehouse énekesnőjének már nem esik nehezére, hogy a szörnyű balesetéről és annak feldolgozásáról beszéljen.

Ez volt élete egyik legnagyobb harca

A 43 éves énekesnő Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban elmondta, hosszú folyamat volt, hogy elfogadja, a külseje sosem lesz a régi, helyette egy másik arc néz vissza rá a tükörből. Sok fájdalommal és küzdelemmel járt ez a folyamat.

- Kemény munka volt feldolgozni agyban és lélekben is azt, hogy én újra nő legyek, hogy újra szépnek lássam magam,

pont ezért nem volt évekig tükör a lakásban, mert egyszerűen gyűlöltem belenézni a tükörbe.

Most meg már a lakás minden pontjában van tükör, és egyáltalán nem zavar, jól érzem magam a bőrömben ezzel együtt, hogy megtörtént a baleset - nyilatkozta.

judy-fem3-café
Fotó: FEM3 Café

Tudatában volt annak, hogy a múltat nem tudja megváltoztatni, így próbálta helyzetének jó oldalát megfogni, és abba kapaszkodni. Ez a fajta pozitív gondolkodás volt az, aminek segítségével sikerült elfogadnia az új arcát. Emellett egyik fő célja az volt, hogy fájdalom nélkül tudja visszaidézni a balesetét, ez is nagyban motiválta őt.

Ha elfogadom, és megpróbálom szeretni önmagam, abban a másodpercben én szép leszek.

Azt is elárulta, körülbelül tíz éve érzi azt, hogy sikerült végleg elengednie a múltat, és sikerült elfogadnia azt, ami vele történt.

- Ma már nem tudnak megsérteni, bánatot okozni az emberek, mert azért rengetegen bántottak azzal, hogy te csúnya vagy - osztotta meg a nézőkkel a 43 éves énekesnő, aki ma már nem is olvas direkt kommenteket se. Ha a külsejével kapcsolatban próbálják őt bántani, az mindig lepereg róla, ugyanis tisztában van azzal, hogy mennyi küzdelemmel járt, hogy elfogadja önmagát.

Ezt is szeretjük